İSTAB Busworld Turkey Fuarı’nda üreticilerle buluştu

banner113

Busworld Turkey 2020 Fuarı’nın aynı zamanda TÖHOB ile birlikte destekçisi de olan İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) yönetimi fuarda üreticilerle buluştu. İSTAB yönetimi Otokar, Anadolu Isuzu, Karsan, MAPAR Otomotiv ve Allison Transmission standını ziyaret ederek ürünlerle ilgili bilgiler aldılar.

banner114
BUSWORLD TURKEY 2020 10.03.2020, 12:15 10.03.2020, 12:39 Taşıma Dünyası
İSTAB Busworld Turkey Fuarı’nda üreticilerle buluştu

İSTAB, Busworld Turkey 2020 Fuarı’nın açılışında da tüm yönetim kurulu üyeleri ile yer aldı.




Fuarın açılışında da bir konuşma yapan İSTAB Başkanı Turgay Gül, “Burada bulunmaktan onur duyuyoruz. Busworld Fuarı’nın destekçisi olmaktan dolayı da gurur duyuyoruz. Bizlerle üreticileri ve tedarikçileri buluşturdukları için de teşekkür ediyorum” dedi.







Açılışın ardından İSTAB Başkanı Turgay Gül ve yönetim kurulu üyeleri üreticilerin standlarını tek tek gezerek yöneticilerden bilgiler aldılar.









İSTAB Başkanı Turgay Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Otokar standını ziyaret ettiler. Burada Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun ile bir araya gelen İSTAB yönetimi tanıtımı yapılan Kent Electra Sultan LF, Sultan Mega, Sultan Comfort ve Doruk T araçları ilgiyle incelediler.



İSTAB yönetimi daha sonra Anadolu Isuzu standını ziyaret ettiler. Burada Anadolu Isuzu Bölge Satış Yöneticisi Ferhat Sancaklı, fuar standında sergiledikleri Citiport 12 CNG, Novociti Life, Novociti Volt (Elektrikli), NovoLux araçlarla ilgili İSTAB Başkanı Turgay Gül ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdi.



İSTAB yönetiminin fuarda bir sonraki durakları Karsan standı oldu. Fuara yüzde yüz elektrikli araçları Jest Electric ve Atak Electric ile katılan Karsan standında İSTAB Yönetimine Otobüs Satış Müdürü Adem Ali Metin eşlik etti.



İSTAB yönetimi fuarda midibüsler, şehir içi ve şehirlerarası otobüslere yönelik tam otomatik şanzıman T2100xFETM ve T3270xFETM ile e-aks ürünlerini sergileyen Allison Transmission standını da ziyaret ettiler. İSTAB Yönetimi burada sergilenen tam otomatik şanzımanla ilgili Allison Transmission Türkiye ve Ortadoğu Bölge Direktörü Atak Talas’tan bilgiler aldılar.







İSTAB Başkanı Turgay Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Busworld Turkey Fuarı’nın en özel standları arasında yer alan MAPAR Otomotiv standını da ziyaret ettiler. MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin İSTAB Başkanı Turgay Gül ve yönetim kurulu üyelerine özel tasarım araçlarla ilgili bilgiler verdi. MAPAR Otomotiv standında yer alan ve Kafa Radyo için hazırlanan nostaljik otobüs arkasında yer alan Atatürk resmiyle birlikte İSTAB yönetiminin büyük ilgisini çekti. Bütün ziyaretçilerin en çok resim çektirdiği Kafa Radyo’nun otobüsünün arkasında yine İSTAB yönetimi ve MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin birlikte poz verdi. MAPAR Otomotiv standında yine sanatçılar için özel tasarlanan Neoplan ile şehirlerarası yolcu taşımacılığına geri dönüş hazırlığı yapan Asya Tur için hazırlanan Temsa Safir de ziyaretçilerle buluştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159