Comvex Fuarı Etkinlik Zengini

banner113

5. Comvex İstanbul Fuarı, bu yıl birbirinden farklı etkinlikler ile de öne çıkıyor.

banner114
PİYASA 18.05.2016, 12:54 18.05.2016, 14:20 Taşıma Dünyası
Comvex Fuarı Etkinlik Zengini
5. Comvex İstanbul Fuarı, bu yıl birbirinden farklı etkinlikler ile de öne çıkıyor:

Ayın Kaptan Şoförleri Ödülleri COMVEX İstanbul’da

“Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri” töreni, 4. kez COMVEX İstanbul’da düzenlenecek. Şehirlerarasından kent içine, servisten turizme kadar sektörün tüm temsilcilerini bir araya getiren ödül töreninde, Otokar Servis, Bridgestone Şehirlerarası, Isuzu Turizm ve Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride ödüller sahiplerini bulacak.

Yolcu taşımacılığında kullanılan araçlar, gelişen sanayimizin son teknolojiler ile üretilirken, hayatımızı emanet ettiğimiz şoförlerin eğitimi ve yetiştirilmesi kuşkusuz en önemli öğe. Bu fikirden hareketle yola çıkan Ulaştırma Platformu, geleceğin kaptanlarının yetiştiği Afyon Kocatepe Üniversitesi Otobüs Kaptanlığı öğrencilerine diplomalarını COMVEX İstanbul’da verecek. Bu tören ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü, bu sene 6. mezunlarını sektöre kazandıracak.

IPRU, uluslararası karayolu taşımacılığının rotasını belirliyor

Türkiye’de kurulmuş ilk uluslararası nitelikli mesleki sivil toplum örgütü olması özelliği ile bir ilki gerçekleştirmiş olan IPRU, karayolu yolcu taşımacılığı konusundaki birikimlerin paylaşılacağı bir platform olarak devlet desteği ile kurulmuştur.

Uluslararası arenada çalışmalar sürdüren IPRU, Türkiye’nin liderliğinde 17 ülkeden temsilcisi ile COMVEX İstanbul Fuarı’nda uluslararası karayolu taşımacılığının önümüzdeki yıllarda izleyeceği stratejileri belirleyecek.

Trans Talk Cities Kent Lojistiği ile Belediyeler biraraya geliyor

Kentlere özel projeler, kentlere özel yöresel ve kültürel içerikli etkinlikler tasarlayıp uygulayan EPR, Türkiye’nin tek yerel yönetim ajansıdır.

EPR Yerel Yönetim Ajansı; özel sektör ile yerel yönetimleri bir araya getirerek kentlerin gelişimine ivme kazandıracak etkinlikler, yuvarlak masa buluşmaları, çalıştaylar düzenliyor. Bu kez COMVEX İstanbul işbirliği ile düzenleyeceği Kent İçi Ulaşım Çalıştayı ile etkinliklerine bir yenisini ekleyecek. Sivil Toplum Kuruluşları, sektörün önde gelen firmaları ve belediyelerin katılımı ile gerçekleştirilecek Kent İçi Ulaşım Çalıştayı’nda, küresel ve bölgesel lojistik planlaması, metropolitan lojistiği, stratejik planlamada lojistik konularında son gelişmeler değerlendirilecek. 

Marmara Belediyeler Birliği başarılı çalışmalarına bir yenisini ekliyor

Belediyelerin yetki ve kaynaklarının artırılması, yerel yönetimlerde çevre bilincinin geliştirilmesi, belediyelerin ortak sorunlarına işbirliği içinde çözüm bulunması, büyükşehir belediyelerinin kurulması, belediyelerin uluslararası yerel yönetim kuruluşlarında temsili gibi konularda öncülük yapan Marmara Belediyeler Birliği, bölgesel ölçekte Türkiye’nin en eski ve kapsamlı belediyeler birliğidir.

Kent içi toplu taşımada yaşamımızın ayrılmaz parçası olan sıkıntıların, çözüm önerilerinin ve ihtiyaç duyulan yeniliklerin konuşulacağı, Marmara Belediyeler Birliği Konferansı hizmet kalitesini ileri götürmek amacıyla belediyeler arası iletişimi arttırmaya katkı sağlayacak.

Konferansta kent içi toplu taşımanın en iyi örnekleri, tedarikçi firmaların yeni uygulamaları, araç bakım onarım süreçlerindeki ihtiyaçlar konularında bilgi ve tecrübeler paylaşılacak. 

Comvex İstanbul Fuarı Etkinlik Çizelgesi







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159