COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 Fuarları kapılarını açtı

banner113

Ticari araç segmentinin en büyük buluşması COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı bugün Logist Eurasia 2016 7. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknoloji Fuarı ile eş zamanlı olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuar, 24 Mayıs Salı gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

banner114
PİYASA 22.05.2016, 14:35 24.05.2016, 17:57 Taşıma Dünyası
COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 Fuarları kapılarını açtı
Ticari araç segmentinin en büyük buluşması COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı bugün Logist Eurasia 2016 7. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknoloji Fuarı ile eş zamanlı olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuar, 24 Mayıs Salı gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor

OSD (Otomotiv Sanayii Derneği), TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) ve TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği) iş birliği ile hazırlanan, bugüne kadar 100 bin ziyaretçi ve 800 katılımcıya hizmet veren COMVEX İstanbul Fuarı bu yıl OSD Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, TAİD Başkanı Hasan Bahadır Özbayır, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, TOFED Yönetim Kurulu Başkanı Birol Özcan, IPRU Başkanı Fatih Tamay, Mercedes-Benz Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Süer Sülün, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün, Tüyap Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Hasan Ali Çelik tarafından açıldı. Sanayimizin uluslar arası ticaretteki konumunu daha etkin kullanmasına ve bölgedeki ticaretten daha fazla pay almasına katkı sağlayacak olan COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016 fuarlarında 18 farklı ülkeden toplam 209 firma yer alıyor. Ticari araç sektöründeki yeni ürün ve teknolojilerin sunulacağı en önemli platform haline gelen COMVEX İstanbul fuarı, OICA (Uluslararası Otomotiv Üreticileri Derneği) Uluslararası Fuarlar Listesi’nde yer alıyor. Ayrıca Türkiye’de kurulmuş ilk uluslararası nitelikli mesleki sivil toplum örgütü olan IPRU (Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği) tarafından da desteklenen fuar bu yıl TOFED (Türkiye Otobüsçüler Federasyonu) desteğini de alarak şehir içi yolcu taşımacılığı ve turizm taşımacılığının yanı sıra şehirlerarası yolcu taşımacılığını da tek çatı altında topladı. 

Sektörün Kalbi COMVEX İstanbul Fuarı’nda Hayat Veriyor
Ticari araç segmentinin en büyük buluşması COMVEX İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı bu yıl 50’yi aşkın ülkeden 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. Renkli etkinlikleri ile sektöre yön verecek olan COMEX İstanbul fuarı Kızılay iş birliğinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, katılımcı ve ziyaretçilerinin kan bağışlarını kabul etmeye başladı. “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır.” mottosundan hareketle gerçekleştirilen proje fuar süresince devam edecek. 

Lider markalar, renkli etkinlikler, en yeni ürün ve teknolojiler ile sektörün nabzını tutan COMVEX İstanbul ve Logist Eurasia 2016, 90 bin m2 fuar alanı ile 21-23 Mayıs tarihlerinde 10:00 – 20:00 saatleri ve 24 Mayıs tarihinde 10:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159