banner69

Has Otomotiv’den Malatya Medine Turizm’e Tourismo

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv Malatya Medine Turizm’e Tourismo satışı gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 15.05.2020, 16:37 15.05.2020, 16:40 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv’den Malatya Medine Turizm’e Tourismo

Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban Malatya Medine Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü Ercan Zeki’ye Tourismo aracını teslim etti. Has Otomotiv’in Hadımköy lokasyonunda yapılan teslimatta Malatya Medine Turizm İstanbul İşletmecisi Ramazan Keskin de hazır bulundu.



Yaşanan bu zorlu sürecin biteceğine ve tekrar seyahatlerin eski güzel günlerdeki gibi başlayacağına inandıkları için yeni otobüs yatırımı yaptıklarını belirten Ercan Zeki, “Bu sektör salgın öncesinde de birçok zorluklarla mücadele ediyordu. Sadece bu süreç daha büyük boyutta ve tüm dünyayı etkiledi. Seyahat süreçleri çok olumsuz etkilendi. Mart ayından beri sektörümüz durmuş durumda.. Ama umutluyuz. Çünkü yaşanan bu salgın sürecinin de biz çok yakında biteceğine inanıyoruz.Bu umutla 2020 yılına yönelik yaptığımız yatırım planından vazgeçmedik ve hayata geçirdik. Yolcumuza en iyi hizmeti en iyi araçla verme hedefimiz doğrultusunda da Mercedes Tourismo yatırımı yaptık. Malatya Medine Turizm firmasına da hayırlı olmasını, firmaya da, bizlere de bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi.



İşini tutkuyla yapan bireysel otobüsçüler


Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, yeni Tourismo otobüsün Malatya Medine Turizm’e ve Sayın Ercan Zeki’ye hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilediğini belirterek, “Evet süreç çok zorlu her sektör için zorlu ama taşımacılık alanı içinde farklı bir şekilde zorlu geçiyor. Ancak yolcu taşımacılığı işi tutkuyla yapılan bir iş. Bu sektörün her zaman gizli kahramanları da bireysel otobüsçüler olmuştur. Ercan Zeki bey de bu kişilerden birisi. Tutkuyla yaptığı işi bütün zorluklara rağmen devam ettirmek istiyor.Yeni yatırımla da bunu gösteriyor. Yeni Tourismo hayırlı, uğurlu olsun ve yılın ikinci yarısında bol kazanç getirsin” dedi.



 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159