Has Otomotiv'den özel Tourismo RHD teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv Onur Global Seyahat Turizm'e 2020 model özel sipariş ve aksesuarlı Tourismo 15 RHD satışı gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 29.07.2020, 17:07 29.07.2020, 17:20 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv'den özel Tourismo RHD teslimatı

Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Çağdaş Kığı Karakoçan bünyesinde hizmet veren ve 2004 yılından beri bireysel otobüsçü olan Sercan Onur Gürlük'e Tourismo 15 RHD aracını teslim etti. Mercedes-Benz'in Hadımköy Pazarlama Merkezinde yapılan teslimatta Onur Global Turizm sahibi Sercan Onur Gürlük, babası Mustafa Gürlük, oğlu Eymen Asaf Gürlük ve Ertaç Sevimli'de hazır bulundu. 



Kurban Bayramı öncesinde 2020 model özel sipariş ve aksesuarlı Special Edition Tourismo RHD otobüs yatırımı yatıklarını belirten Onur Global Turizm’in sahibi Sercan Onur Gürlük, “Yolcularımıza her zaman konfor düzeyi yüksek araçlarla hizmet vermeyi hedefledik. Bu bayram öncesinde de yine yepyeni özel bir tasarım Tourismo ile hizmet vereceğiz. Bu bayram geçmiş bayramlarda olduğu gibi çoşkulu geçmese de yaşanan bu sürecin biteceğine ve tekrar seyahatların eski güzel günlerdeki gibi yoğunluklu şekilde başlayacağına olan inancımız tam. Bu inançla yeni otobüs yatırımı yapıyoruz. Çağdaş Kiğı Karakoçan firmasına da yeni Tourismo RHD aracımızın hayırlı olmasını, firmaya da, bizlere de bol kazanç getirmesini diliyoruz. Bu vesiliyle de tüm sektörümüzün Kurban Bayramını kutluyor, kazasız, belasız bol kazançlar diliyoruz" dedi.





En zorlu süreçte bile otobüsçüler yatırım yapıyor


Şehirlerarası yolcu taşımacılığının en zorlu süreçte bile yatırım yapmaya devam ettiğine dikkat çeken Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, yeni Tourismo otobüsün Çağdaş Kığı Karakoçan Turizm'e ve Sayın Sercan Onur Gürlük'e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilediğini belirterek, "Şehirlerarası otobüsçüler en zorlu süreçte yolcusuna en iyi hizmeti hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda yatırımlar yapıyorlar. Yolcu taşımacılığı tutkuyla yapılan bir iş. Bireysel otobüsçüler de bu sektörün her zaman en önemli oyuncuları oldular. Bireysel otobüsçülerin sayısının artması sektörün gücüne güç katacaktır. Yeni Tourizmo Sercan Onur Gürlük ve Çağdaş Kığı Korakoçaan’a hayırlı, uğurlu olsun. Tüm sektörümüzün Kurban Bayramı’nı kutlar, kazasız, belasız, bol kazançlar dilerim” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159