Hasmer Otomotiv’den Kökez Nakliyat’a 15 Sprinter

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Bolu’da faaliyet gösteren Kökez Nakliyat firmasına 15 adet Sprinter panelvan ve şasi kamyonet teslimatı yaptı.

banner114
PİYASA 03.04.2020, 16:32 03.04.2020, 16:36 Taşıma Dünyası
Hasmer Otomotiv’den Kökez Nakliyat’a 15 Sprinter

Araçların teslimatı Hasmer Otomotiv merkezinde gerçekleştirildi. Teslimat törenine Kökez Nakliyat firma sahibi Yılmaz Bakırcı, Hasmer Otomotiv Satış Koordinatörü Doruk Sağlam, Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Serhat Bağcı teslimatta hazır bulundu.



Kökez Nakliyat’ın aynı zamanda kamyon müşterileri de olduğunu ve geçmişten bugüne verimli bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirten Hasmer Otomotiv Satış Koordinatörü Doruk Sağlam, “Kökez Nakliyat Mercedes yatırımları ile filosunu büyütmeye devam ediyor. Sayın Yılmaz Bakırcı ile kamyon araç satışına yönelik işbirliklerimiz oldu. Şimdi 15 adetlik Sprinter yatırımına yönelik bir işbirliği gerçekleştiriyoruz. Biz bu verimli işbirliğinden çok memnunuz ve yeni dönemde de işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Yeni araçlarımızın da Kökez Nakliyat’a hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



Araç tercihimiz her zaman Mercedes

Kökez Nakliyat firma sahibi Yılmaz Bakırcı da teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “1992 yılından beri lojistik alanında faaliyet gösteriyoruz. Her zaman müşteri odaklı çalışarak, organizasyon yapımızdaki etkin iletişim ağıyla, sürekli kendimizi eğiterek ve geliştirerek hizmet sürecimize devam ediyoruz. Taşımacılık faaliyetlerinin her aşamasını teknolojik olarak takip ediyoruz. Her zaman en önemli önceliğimiz malın zamanında alıcısına hasarsız ve eksiksiz teslimatını sağlamak. Bu süreçler de en iyi ve en güvenli hizmeti sunabileceğimiz araçları tercih ediyoruz. Mercedes-Benz Türk ile kamyon tarafından yaptığımız işbirliğini bu kez Sprinter tarafına taşıdık. 15 adetlik bir yatırım yaptık. İki tarafa da bu yatırım hayırlı, uğurlu olsun. Tüm zorluklara rağmen biz yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceğiz. Hasmer Otomotiv yönetimine de bu süreçte bize gösterdikleri ilgi ve destekler içinde teşekkür ediyoruz” dedi.



 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159