İnci Akü Automechanika Frankfurt fuarında Türkiye’yi temsil ediyor

banner113

İnci Akü, 13-17 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yerini aldı.

banner114
PİYASA 16.09.2016, 16:32 16.09.2016, 16:37 Taşıma Dünyası
İnci Akü Automechanika Frankfurt fuarında Türkiye’yi temsil ediyor
İnci Akü, 13-17 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yerini aldı. Yedek parça, otomobil aksesuarları, otomotiv donanımları gibi çok sayıda ürün ve hizmetin sergileneceği fuarda İnci Akü, AGM ve EFB serisi ürünlerini görücüye çıkarıyor. Kısa süreli akü deşarjı ve iletkenlik testini aynı anda yapabilen IS Battery Tester ise dünyada bir ilk olmasından dolayı fuarın ilgi odağı.

İnci GS Yuasa; otomobil, hafif ticari ve Start-Stop kategorisinde geliştirdiği ileri teknoloji aküleriyle otomotiv yan sanayide Türkiye’yi temsil ediyor. İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa ortaklığı ile uluslararası arenada çalışmalarına hız veren İnci GS Yuasa, İnci Akü markası altında sunduğu hizmet ve ürünleri Automechanika Frankfurt fuarında görücüye çıkardı.

İnci GS Yuasa, 80’den fazla ülkede bulunan bayi ağı ile yurtdışı hizmet ağını geliştirmeye yönelik arka arkaya adımlar atıyor. Incineering Solutions (IS) Battery Tester markalı akü test ve analiz hizmetiyle dünyada bir ilke imza atan İnci GS Yuasa, IS Battery Tester, IS Charger, IS Load ve IS Ampermeter gibi ürünleri ile ayrıca dikkat çekiyor. Kısa süreli deşarj (load test) ve iletkenlik testini (conductance test) bir arada gerçekleştirme özelliğiyle dünyada ilk olan IS Battery Tester CLM’nin ise fuarın ilgi odağı olması bekleniyor.

İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım; “Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tüm iş ortaklarımız için en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonumuza hizmet eden projeler üreterek tüm paydaşlarımızın memnuniyetini arttırmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizi ayrıcalıklı kılmak ve memnuniyetlerini arttırmak şirket politikamızın merkezinde yer alıyor. İnovasyon ve uluslararası rekabette Japon akü devi GS Yuasa’dan aldığımız güçle hedeflerimize hızla ilerliyoruz. Akü sektörünün en değerli markası olarak dünyanın dört bir yanında Türkiye’yi temsil etmek bize gurur veriyor ” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159