Iveco ödüllü araçlarıyla boy gösterdi

banner113

Iveco, Comvex Fuarı’ndaki 820 metrekarelik alanda ‘2016 Yılın Kamyonu Yeni Eurocargo’, ‘2015 Uluslararası Yılın Vanı Daily’, “2013 Yılın Kamyonu Stralis’ ve Astra HD9 araçlarını “Sürdürülebilir taşımacılık için iş ortağınız” sloganıyla sergiledi.

banner114
PİYASA 23.05.2016, 17:48 23.05.2016, 18:03 Taşıma Dünyası
Iveco ödüllü araçlarıyla boy gösterdi
3 ödüllü araç 

Iveco Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta, fuarda hafif, orta ve ağır ticari araç segmentindeki Euro 6 araçlarını sergilediklerini söyledi. Sergiledikleri ürünlerin üçünün ödüllü araçlar olduğunu vurgulayan Camatta, Yeni Eurocargo’nun 2016 yılının kamyonu seçildiğini ve fuar vesilesi ile Türkiye’de ilk defa sergilendiğini belirtti.

SCR’li Stralis  
2013 yılının kamyonu seçilen Stralis çekiciyi de sergilediklerini belirten Camatta, “Eurocargo’da olduğu gibi Stralis’te de SCR sistemini kullanıyoruz. Fuarda SCR sistemini kullanan tek markayız. Bizim araçlarımızda EGR yok, sadece SCR var” dedi. Iveco, yolda kullanım için piyasaya yeni çıkan Hi-SCR (Yüksek Verimlilikli SCR) özellikli Euro 6 normlarına uygun iki Stralis modelini de sergiledi. Hi-Way (AS440S46 FPLT) ve Hi-Road (AT440S46 T/P) daha çok uluslararası taşımacılık için düşünülmüş. Her iki model de mafsallı ve AEBS (Gelişmiş Acil Fren Sistemi), BAS + EBS, LDWS (Şerit Takip Uyarı Sistemi), DAS (Sürücü Dikkat Desteği) ve ESP (Elektronik Stabilite Programı) barındırıyor. Sıra dışı bir çözüm olan Hi-SCR’nin kullanılmasıyla artık EGR’ye ihtiyaç duyulmuyor ve bu sayede sahiplik maliyetinde belirgin bir düşüş sağlanıyor. Optimize edilmiş aerodinamik, aktarma aksamı ve Hi-SCR’nin bir araya gelişiyle Euro 6’lı Stalis’ler Euro 5’li öncüllerine göre yüzde 4,5 daha az yakıt tüketiyor.

Kategorisinin yıldızı Daily
Iveco, hafif ticari araç segmentinde, “2015 Uluslararası Yılın Vanı” seçilen Daily’nin üç farklı versiyonunu ziyaretçilerle buluşturdu. Sergilenen modeller arasında 35C15 H1 şasi kabin (10-19 metreküp aralığında mevcut), 19,6 metreküplük kargo hacmine sahip 70C15 ve ayrıcalıklı 8 ileri otomatik vitesiyle öne çıkan 16 metreküplük yeni Daily Hi-Matic panel van yer aldı

Şehirlerin sevdiği araç: Eurocargo 
Iveco, “Şehirlerin Sevdiği” araç olan Yeni Eurocargo’nun Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi. İki ayrı modeli 100E19 ve 150E21 ile fuarda yerini alan Eurocargo, şehiriçi taşımacılıkta insana ve çevreye yönelik duyarlılığı ile öne çıkıyor. “Yeni Eurocargo aynı zamanda egzoz gazları için tekil after-treatment; pasif dizel partikül filtresiyle (DPF) HI-SCR sistemini kullanan tek Euro 6’lı araç olma özelliğine sahip. HI-SCR sistemi, egzoz gazının resirküle edilmesi yerine temiz havanın alınması prensibiyle yanma sürecini değiştirmeyen yegâne salınım kontrol çözümü sunuyor. 

8x4 damperli Astra 
Iveco standının off-road bölümünde özellikle maden sahaları için ideal olan yeni nesil 8x4 damperli Astra HD9, “Ekstrem işler için ekstrem konfor” sloganıyla yerini aldı. Astra, 50 yıldır ağır araçlarda uzmanlaşmanın ve modernitenin bir araya gelmesinden meydana geliyor. Astra H9, Eurocargo ve Stralis’le beraber verimliliği yüksek Euro 6, SCR’li sistemiyle 410 beygirlik güç üretiyor.







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159