Karsan, Şanlıurfa’da Yenilikçi Çözümlerini Sergiledi!

Şanlıurfa Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı’nın Gözdesi Karsan Standı Oldu!

banner114
PİYASA 15.04.2019, 13:17 15.04.2019, 13:23 Taşıma Dünyası
Karsan, Şanlıurfa’da Yenilikçi Çözümlerini Sergiledi!
Toplu taşıma sistemleriyle her kente uyum sağlayabilecek modern çözümler sunan Karsan, 11-14 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar ve Kongre Alanı’nda ikincisi düzenlenen Şanlıurfa Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı’na 3 modeli ile katıldı. Sıfır emisyonlu çevreci teknolojisi ile Jest Electric, fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Can Hallaç ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Müdürü İbrahim Alpay da Karsan standını ziyaret etti.

Yenilikçi ürün gamıyla modern toplu taşıma çözümleri sunan Karsan, Şanlıurfa Fuar ve Kongre Alanı’nda 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Şanlıurfa Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı’na çözüm odaklı üç ürünü ile katıldı. Karsan standında; güçlü motoru ve üstün yolcu kapasitesiyle tercih sebebi olan 8.1 metre sınıfının öncüsü Atak ve hem görünümü hem de yüksek performans ve yakıt ekonomisiyle rakiplerine fark atan Jest+ sergilenirken, Jest Electric ise Şanlıurfa’nın tarihi dokusuna uygun sıfır emisyonlu çevreci yapısı ve konfor özellikleriyle dikkat çeken bir diğer yenilik oldu. 

Medeniyetler kentine sıfır emisyonlu Jest Electric!

Tarih boyunca sayısız medeniyete kucak açmış olan Şanlıurfa, ikinci kez Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı’nda ev sahipliği yaparken Karsan’ın standında sergilediği Jest Electric ise fuarın gözdesi oldu. Şanlıurfa ile bölge ziyaretçilerinden tam not alan Jest Electric’in, 170 HP güç ve 290 Nm tork üreten BMW yapımı elektrikli motoru ve ve yine BMW tarafından geliştirilerek 210 km’ye kadar menzil sunan bataryaları bulunuyor. Avrupa’ya ihracatına da başlanan yenilikçi Jest Electric’in 10,1 inçlik multimedya ekranı, tamamen dijital gösterge paneli, anahtarsız giriş özelliği, USB çıkışları ile donatılan ve talebe bağlı olarak Wi-Fi uyumu sağlayan altyapısı ile 4 tekerlekte bağımsız bulunan süspansiyon sistemi ise fark yaratan diğer özellikleri arasında yer alıyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159