Krone öz be öz modellerini IAA Fuarı'nda sergileyecek

banner113

Avrupa’nın en büyük treyler üreticileri arasında yer alan Krone, IAA Fuarı’nda kendi bünyesinde geliştirdiği yeni aks sistemi, tüm aksesuarları Krone tarafından üretilen yeni Profi Liner modeli gibi yeniliklerini fuar ziyaretçileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

banner114
PİYASA 18.08.2014, 16:27 27.08.2014, 14:06 Taşıma Dünyası
Krone öz be öz modellerini IAA Fuarı'nda sergileyecek
Krone, dünyanın en büyük ticari araç fuarları arasında yer alan IAA Hannover Ticari Araçlar fuarında bu yıl ilk kez stratejik büyüme programı çerçevesinde aksından tüm aksesuarlarına kadar Krone tarafından üretilen modelleri ile ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Yeni Krone KTX aks sistemi

Krone, Hannover’de gerçekleşecek IAA Fuarı’ndaki standında stratejik büyüme programı çerçevesinde ürettiği yeni Krone KTX akslı treylerlerini fuar ziyaretçileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Treyler üreticisi olmanın yansıra, treylerlerle ilgili tüm parçaların tedarikçisi olma yolunda da adım atan Krone, bu yenilik ile stratejisinde temel bir değişikliğe gitti. Bu değişiklikle beraber, Krone treyleri oluşturan her parçanın üstünde kalite ve mükemmel işçilikle özdeşleşen Krone logosu yer alacak. Bu sayede müşterilerinin taleplerine tek noktadan çok daha hızlı çözüm sunacak olan marka müşterileri için zaman ve maliyet tasarrufunu bir adım daha ileriye taşıyacak.

Yüzde 100 Krone

Fuar standında sergilenecek olan ve tüm aksesuarları Krone tarafından üretilen Profi Liner ile Krone, bir römorkun kullanım ömrü süresince maliyet hesabının çok daha kolay takip edilebileceğini gösteriyor.  Bu süreçte müşteriler Krone yedek parça servisi ile doğrudan tüm parçaları sipariş edebiliyor. Böylelikle kullanıcıların yedek parça ve servis maliyetlerini kendileri hesaplayarak özel servis anlaşması yapabilmelerinin de önü açılıyor. 

Tamamı Krone aksesuarları ile oluşturulan Profi Liner, aynı zamanda MultiBlok, MultiFix, MultiWall ve yeni MultiStrap ile en iyi yük güvenlik uygulamasını sunuyor. 

Profi Liner’dan Mega Liner’a dönüşüm

Krone’nin tanıtacağı bir yenilik de Profi Liner’ı Mega Liner’a dönüştüren Multos Plus sistemi. Pazarın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen sistemde sadece birkaç saat içinde Profi Liner, MULTOS Plus dönüşüm kiti sayesinde standart 5.teker yüksekliği 950 mm’den 1050-1150 mm’ye ulaşarak Mega Liner’a dönüşüyor. 

İki kişilik ekip ile branda ve şasi üzerinde gerekli uygulamaların yapılması sonucunda tamamlanabilen bu değişim ile kullanıcılar için sürdürülebilirlik ve etkin maliyetler sunan esnek bir römork çözümü ortaya çıkıyor. 

Lastik taşımacılığına pratik çözüm

Geliştirdiği sistemler ile treyler sektörüne yenilikler getiren Krone, lastik taşımacılığı için geliştirdiği çözümlerle de adından söz ettiriyor. Krone MultiTyre Sistemi'nin temelini, her biri lastik takılmak üzere tasarlanmış dikey olarak yerleştirilmiş beş adet entegre hafif alaşımlı profil ile römork duvarı boyunca monte edilmiş iki özel askı oluşturuyor. Lastiklerin geçirildiği dikey profillerin üzerine kapatılan askılar özel mekanizma ile gerilerek yükün sabitlenmesi sağlanıyor. Sistemin kullanıldığı Mega Liner treylerin çatı kaldırma özelliği sayesinde yükleme ve boşaltma işlemi çok daha kısa sürelerde gerçekleşebiliyor. 

Cool Liner’da güvenlik standartları yükseliyor

Krone tarafından fuarda tanıtımı yapılacak bir diğer yenilik ise soğuk zincir taşımacılığının vazgeçilmez römorku Cool Liner modeli için geliştirilen güvenlik donanımları. 

Krone Telematics Cool ve Krone TR ile aracın konumu, kapı açma-kapama zamanları, soğutma dereceleri, soğutucu ünitenin performansı gibi bilgiler merkezden takip edilebilirken, fren sistemi hataları gibi veriler de kontrol edilebiliyor. Yeni kapı koruma sistemi vasıtasıyla 8 ayrı noktadan kilitlenen kapı, Krone Telematics vasıtasıyla güvenlik kodu girildikten sonra istenilen saat ve yaklaşım rampasında açılabiliyor. Kapı üzerinde bulunan panele yanlış kod girildiğinde sesli alarm uyarı veriyor. 

Cool Liner’ın güvenlik aksesuarlarından biri olan rampa yaklaşım assistanı TailGUARD sistemi, römork rampaya tehlikeli bir biçimde yanaştığında frenin otomatik olarak devreye girmesini sağlıyor. Aynı zamanda romörk arkasında bulunan 3 sensör ile mesafe ayarı yapılabiliyor. 

Entegre Lastik Basıncı İzleme sistemi (IVTM), bir radyo sinyali ile lastik basınç sapmalarını gerçek zamanlı olarak sürücüye iletiyor. Bu mesajlar her lastik için ayrı ayrı gönderiliyor. Bu sistem sayesinde seyir esnasında lastik ile ilgili olası tehlikeli durumlar önlenirken lastik ömrü uzuyor, yakıt tasarrufu artıyor.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159