banner69

Lüks Artvin Seyahat’e 5 Tourismo

banner113

Lüks Artvin Seyahat filosuna 5 Mercedes-Benz Tourismo otobüs ekledi. Araçların satışını Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 17.07.2020, 17:51 19.07.2020, 11:10 Taşıma Dünyası
Lüks Artvin Seyahat’e 5 Tourismo

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde Lüks Artvin Seyahat’e 5 Tourismo otobüs teslimatı gerçekleştirildi. Araçları Lüks Artvin Seyahat Genel Müdürü Arslan Aydemir teslim aldı. Araçların satışını da Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi.

23 yıldır en iyi hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz

Lüks Artvin Seyahat Genel Müdürü Arslan Aydemir, 23 yıldır sektörde en iyi, en kaliteli hizmeti verme anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, “Filomuzun tamamı Mercedes araçlardan oluşuyor. Filodaki araçların tamamı da 2+1 relax koltuk sisteminde. Yeni Tourismo araçlarımızda 2+1 koltuklu. Bu yıl 7 araçlık bir yatırım yaptık. Eğer pandemi sürecini yaşamasaydık çok daha farklı bir yatırım sürecimiz olacaktı. Şu an daha temkinli gitmek durumundayız” dedi.






Her kriz yeni fırsatlarda sunar


Yaşanan bu zorlu sürece rağmen yatırım yapmalarını, her kriz bir fırsat yaratır olarak açıklayan Arslan Aydemir, “Biz de bunu bir fırsata çevirmek ve yolcumuza, en iyi hizmeti vermek istedik. Kurban Bayramı öncesinde de yeni araçlarımızı filomuza kattık. Aslında en büyük beklentimiz de Bakanlığın yayınladığı tarifeye göre 31 Temmuz’da tavan fiyat uygulaması son buluyor. Böylece sektörümüz de de uygulanan yüzde 50 doluluk şartının kaldırılmasına imkan tanınmış olabilir. Bizde çok daha ekonomik imkanlarla yolcumuzu taşıma imkanı bulabiliriz. Bugün yolcu azlığının yaşanmasında pandemi sürecinin yanı sıra ekonomik etkenlerde öne çıkıyor. Biz Ankara-Artvin arasında 190 TL yerine 150 TL’ye yolcumuzu taşıyabiliriz” dedi.





Yeni Tourismo otobüsler hayırlı, uğurlu olsun


Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin, bayram öncesinde firmaların yepyeni araçlarla kaliteli ve güvenli hizmet vermek istediğini belirterek, Lüks Artvin Seyahat firmasınında filosuna bu anlamda yeni Tourismo araçlarla güçlendirdiğini belirtti. Yaşar Şahin, “Lüks Artvin Seyahat ile gerçekleşen bu işbirliğinde takas yok. Firma filoyu büyütmeye yönelik yatırım yaptı. Yeni Tourismo araçların Lüks Artvin Seyahat’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159