MAPAR’dan Varan’a 16 Neoplan

banner113

MAPAR sektör yolculuğuna tekrar başlayan Varan Turizm’e 16 Neoplan teslim etti.

banner114
PİYASA 09.07.2020, 12:37 11.07.2020, 10:31 Taşıma Dünyası
MAPAR’dan Varan’a 16 Neoplan

Varan Turizm’in tekrar başladığı sektör yolculuğunda filosunda 16 Neoplan otobüste bulunuyor. 16 Neoplan otobüsün satışını da MAPAR Otomotiv gerçekleştirdi.





8 Temmuz Carşamba günü düzenlenen Varan Turizm’in lansmanına MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, MAPAR Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Erdi Şahin, Bursa MAPAR Genel Müdürü Tanju Nayır’da katıldı. Lansmanda MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’de açıklamalarda bulundu.



Varan yeniden yola çıktı, hepimize hayırlı, uğurlu olsun

Varan Turizm’in 74 yıllık bir şirket olduğunu vurgulayan Yalçın Şahin şunları söyledi: “ Varan Turizm 74 yıllık bir şirket. 3 aile değiştirdi. Şimdi yeni bir süreç başladı Sayın Kemal Soğancı bey aldı ve Sayın Kemal Erdoğan’ın yönetiminde Varan yeniden yola çıktı. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Varan Turizm’in tekrar Türkiye yollarına dönmesi bize onur verir. Biz 16 Neoplan otobüs satışı gerçekleştirdik. İkili ilişkilerimiz diğer firmalarda olduğu gibi araç kiralama, araç satış, servis gibi hizmetlerimizi en iyi şekilde Varan Turizm içinde yerine getireceğiz. Varan Turizm önümüzdeki süreçte arzu ederlerse kiralık araç çalıştırmaktan da mutluluk duyarız” dedi.









Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159