Mercedes-Benz Türk üretime başlıyor

banner113

Covid-19 salgını sonrasında üretime ara veren Mercedes-Benz Türk 20 Nisan’da Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda, 24 Nisan’da Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretime başlıyor.

banner114
PİYASA 16.04.2020, 12:01 16.04.2020, 12:03 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk üretime başlıyor

23 Mart’ta Hoşdere Otobüs Fabrika’sın da ve 28 Mart’ta Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 20 Nisan’a kadar üretime ara veren Mercedes-Benz Türk yeniden üretime başlıyor. Mercedes-Benz Türk yeniden üretime başlamasına yönelik bir açıklama yaptı.

Covid-19 salgını sonrasında çalışanların ve toplumun sağlığına yönelik tedbirler ve uluslar arası tedarik zincirindeki lojistik aksamalar kapsamında 23 Mart’tan itibaren Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ve 28 Mart’tan itibaren de Aksaray Kamyon Fabrikası’nda faaliyetlere 20 Nisan’a kadar ara verildiğinin belirtildiği açıklamada; İçinde bulunduğumuz şartlarda yaptığımız işin önemli bir role sahip olduğunu biliyoruz. Fabrikalarımızdan çıkan araçlarımız, bugün de toplumun temel ihtiyaçlarının dağıtımında ve topluma gerekli hizmetlerin sağlanmasında kullanılıyor. Bu noktada Mercedes-Benz Türk olarak ülkemize ve topluma olan yükümlülüğümüzü yerine getirebilmemiz toplumumuzun ve ekonominin sürekliliği için büyük önem taşıyor.



Bu sorumluluk bilinciyle, üretimin devamı için gerekli şartların tekrardan sağlanması ile birlikte Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda gerekli tüm tedbirlerimizi alarak ve gelişmeleri yakından takip ederek, 20 Nisan tarihinde Hoşdere Otobüs Fabrikamızda ve 24 Nisan tarihinde ise Aksaray Kamyon Fabrikamızda faaliyetlerimize tekrar başlayacağımızı bildiririz” dedi. .

 

Yorumlar (1)
Sefer 2 yıl önce
D2 belgemi iptal etmek istiyorum
banner117
15
açık
banner159