MOTAŞ 10 araç ihalesi yapıyor

banner113

Malatya Büyükşehir Belediyesi toplu taşımını yürüten MOTAŞ, 10 araç için ihale düzenliyor

banner114
PİYASA 22.06.2016, 14:20 22.06.2016, 14:25 Taşıma Dünyası
MOTAŞ 10 araç ihalesi yapıyor
Şehir içi toplu taşımını rahatlatmak, müşteriyi ulaşmak istediği noktaya daha kısa sürede ve daha konforlu araçlarla ulaştırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde toplu ulaşım ihtiyacının bir sistem dâhilinde 10 adet otobüs ile karşılanması amacıyla hasılat paylaşımına dayalı rotasyonlu hat kiralamaları için ihale düzenleniyor.

Konuyu değerlendiren MOTAŞ Genel Müdürü bir açıklama yaptı. 13 Temmuz Çarşamba günü saat 14 00’te MOTAŞ toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihale ile 10 adet otobüsün hatlarda işletilmesinin isteklilere verileceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ihale ile verilecek 10 araç dönüşümlü olarak farklı güzergâhlarda çalışacaklardır. Her istekli bu rotasyonlu hatlara 1 adet otobüs ile 10 adet otobüse kadar teklif vererek bu işi yapabilecektir”

Daha önce de bazı güzergâhları ihale yoluyla özel halk otobüslerine tahsis ettiklerini belirten MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, “Malatya halkına yaraşır araçlarla toplu taşım hizmetini yürütürken daha yeni, daha konforlu araçları devreye alarak hizmet çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. İçerisinde bulunduğumuz yaz sıcaklarında klimasız tek aracımız kalmasın diye; müşterilerimize daha konforlu ve daha rahat bir seyahat yaptırabilmek için 10 araçlık rotasyonlu hat kiralama ihalesi yapıyoruz. İhaleye girecek istekliler Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Şehir Mezarlığı Caddesi Yeşilyurt/Malatya adresinde bulunan şirketimizin idari binasına başvurarak ihale dokümanlarını alabileceklerdir. 

Yapacağımız ihale neticesinde araçlarımızın yaş ortalamasını daha da düşürecek, bunun sonucunda şehir içi toplu taşımında çalışan eski araçları hatlardan çekerek müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159