banner69

Otobüs, Uçak, Tren biletleri birarada

banner113

Otobüs, uçak, deniz otobüsü ve TCDD biletlerini bir arada sunan ilk ve tek online bilet sitesi Biletall, yenilenen web sitesi ile ulaşımda birçok yeniliği bir arada sunuyor.

banner114
PİYASA 13.12.2016, 13:13 13.12.2016, 13:18 Taşıma Dünyası
Otobüs, Uçak, Tren biletleri birarada
Otobüs, uçak, deniz otobüsü ve TCDD biletlerini bir arada sunan ilk ve tek online bilet sitesi Biletall, yenilenen web sitesi ile ulaşımda birçok yeniliği bir arada sunuyor. Online bilet sektöründe bir ilk olan ‘Ortak Arama Özelliği’ ile seyahat edilecek lokasyon ve tarih belirlendikten sonra otobüs, uçak ve tren biletleri aynı ekranda yolcunun karşısına çıkıyor. Yolcular, tüm ulaşım araçlarının hem fiyatını hem de yolculuk süresini değerlendirerek saniyeler içinde kararını verip biletlerini alabiliyor. Öğrenciler için ‘sen seç ailen ödesin’ ve satın alınmak istenen biletin fiyatı düştüğünde ya da yükseldiğinde uyarı mesajı gönderen ‘fiyat alarmı’ özellikleri Biletall’ın yolculara sunduğu yeni uygulamalar arasında yer alıyor.

Biletall, yılbaşında Google ile birlikte geliştirdiği sesli bilet arama ve satın alma özelliğini yolcuların kullanımına sunarak ulaşımda zaman kaybını ortadan kaldırmakta kararlı olduğunu göstermişti. AR-GE ekibi ile sürekli olarak inovatif uygulamalar geliştiren Kayserili firma, yılsonuna doğru 3 yeni özelliği daha aktif hale getirdi. Sık seyahat edenler, bilet alırken zaman kaybı yaşamak istemeyenler, ucuz bilet arayanlar ve öğrenciler düşünülerek hayata geçirilen uygulamalar, Sesli Bilet Arama uygulamasında olduğu gibi ulaşımda bir ilk olma özelliğine sahip.  

En kısa sürede en ucuz bilet
Biletall’ın kullanıma sunduğu ‘ortak arama özelliği’ tüm ulaşım araçlarının fiyat bilgilerini ve yolculuk sürelerini aynı ekranda göstererek seyahat öncesi karar verme sürecini hızlandırırken fiyatı en uygun biletin saniyeler içinde alınabilmesini sağlıyor. Örneğin Ankara’dan İstanbul’a seyahat edecek yolcu ortak arama özelliğini kullandığında otobüs, uçak ve tren seferlerini ücretleri ve süreleri ile tek ekranda yanyana karşılaştırma imkânına sahip olacak. Bu uygulama sayesinde bir lokasyondan diğerine gitmek için farklı ulaşım araçlarının biletlerini aramada kaybedilen zaman minimuma inecek. Seyahatlerinde Biletall’ı tercih eden yolcular, ‘fiyat alarmı’ özelliğini kullanılarak seçtikleri seferin ücreti düştüğünde ya da yükseldiğinde bilgi sahibi olarak istedikleri bileti en uygun fiyata alabilecekler. 

Öğrencinin halinden Biletall anlar
Bir uygulama da ailesinden uzak öğrenim hayatını sürdüren öğrenciler için geliştirildi. Öğrenciler ‘sen seç ailen ödesin’ uygulaması ile artık istedikleri bileti seçerek sefer bilgilerini Biletall üzerinden ailelerine gönderebilecek ve kimseden borç istemeden rahatlıkla seyahat edebilecek. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159