Ruukki'nin Türkiye'de ilk ortağı Telefoncular Group

banner113

Ruukki, yapısal çelik ve kaynaklı imalat sektörünün öncü firmalarındanTelefoncular Group ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

banner114
PİYASA 15.07.2014, 12:39 15.07.2014, 13:30 Ekrem Özcan
Ruukki'nin Türkiye'de ilk ortağı Telefoncular Group

Özel çelik sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ruukki, Türkiye'de ilk kez sertifikalı ortağı olarak Telefoncular Group ile işbirliği içine girerek kaliteli ürünleri ve satış sonrası hizmetleriyle firmanın esnek ve yenilikçi bir yapıda olmasına yardımcı olacak. Partner firma anlaşmasından sonra sadece Ruukki ürünlerinin en uygun koşullarda satışını sağlayacak olan Telefoncular Group, aynı zamanda Ruukki'nin tüm pazarlama, lojistik, tanıtım ve esnek üretim avantajlarından da faydalanarak pazardaki payını artıracak.

Ruukki, yapısal çelik sektörünün önemli firmalarından Telefoncular Group ile Türkiye'de sertifikalı ortaklığa imza attı. Ruukki Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Hörnfeldt ve Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar'ın imzaladığı anlaşma sonrasında Telefoncular Group, Ruukki'nin dünya çapında seçilen sertifikalı özel çelik dağıtım şirketleri arasına girdi. Sertifikalı ortaklarına teknik desteğin yanı sıra servis, teknik ve lojistik destek, esnek üretim ve pazarlama işbirliği gibi avantajları da Ruukki  beraberinde sunmaktadır. Distribütör ağını geliştirmek ve ortaklarını tüm ürünler ve uygulama alanları hakkında bilgi sahibi yapmak açısından bu tür işbirliklerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Ruukki Türkiye Genel Müdürü Özgür Yalçın, ortaklıklar sonrasında daha yenilikçi ve esnek hizmet sunabildiklerinin altını çizdi.


Ruukki'nin sertifikal
ı ortak ağına resmen katılmış olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz

Özel çelikte kaliteli ürün sunmasının yanı sıra satış sonrası destek ağı ile de fark yaratan Ruukki ile 2012 yılından bu yana çalışan Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar, "Ruukki’nin geniş yüksek dayanımlı ve aşınmaya dirençli çelik yelpazesi hem Türkiye hem de yurtdışındaki müşterilerimize yenilikçi ve esnek bir hizmet sunmamızı sağlıyor. Ruukki yüksek itibarı olan, tanınan bir marka ve bize hizmetlerimizle ilgili globalaraç ve ekipman üreticilerine ulaşmamız ve onlarla daha rahat işbirliği yapmamızda yardımcı oluyor. Yeni uygulamaları tanımlamak ve son kullanıcı ticaretini geliştirmek konusunda Ruukki’nin satış ve teknik destek ekibiyle yakın bir işbirliği yapmak da bizim için önem arz ediyor," şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159