Temsa İş Makinaları, Volvo Kamyon temsilcisi oldu

banner113

Temsa İş Makinaları ve Volvo Kamyon Münhasır Distribütörlük Anlaşması İmzaladı.

banner114
PİYASA 05.09.2016, 15:48 05.09.2016, 16:11 Taşıma Dünyası
Temsa İş Makinaları, Volvo Kamyon temsilcisi oldu
Türkiye İş Makinaları sektörünün lider kuruluşlarından Temsa İş Makinaları ve dünyanın önde gelen ağır hizmet tipi kamyon üreticilerinden Volvo Kamyon, tüm Türkiye’yi kapsayan münhasır distribütörlük anlaşması imzaladı. 

Sabancı Center’da yapılan törende, Temsa İş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu ve Genel Müdür Cevdet Alemdar ile Volvo Kamyon adına Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning imzaları attı. 

Söz konusu anlaşma ile ağır hizmet kamyonlarında geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine üstün hizmet sunan Volvo Kamyon markasının Türkiye münhasır temsilcisi Temsa İş Makinaları olacaktır. 

Temsa İş Makinaları Hakkında
Türkiye İş Makinaları sektörünün lider kuruluşlarından Temsa İş Makinaları, 1983 yılından bu yana  iş makinalarında dünyanın lider firmalarından olan Komatsu’nun distribütörüdür. Temsa İş Makinaları, inşaat, endüstri, lojistik, maden sektörlerine geniş bir yelpazede yüksek teknolojili makina ve teknik hizmet sunmaktadır. 

Volvo Kamyon Hakkında
Volvo Kamyon, yüksek talepleri olan profesyonel müşteriler için, kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz ulaşım çözümleri sunar. Şirket, 125'ten fazla ülkedeki 2200 bayi ve servisten oluşan global ağıyla müşterilerine destek vermektedir. Volvo kamyonlar, dünyanın dört bir yanındaki 15 ülkede üretilmektedir. 2015 yılında dünya çapında 113.000'den fazla Volvo kamyon sahibini bulmuştur. Volvo Kamyon, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinesi ve deniz ile endüstri uygulamaları için motor üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesidir. 





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159