Temsa’dan 5 firmaya Prestij

banner113

Özyıldırımlar Turizm, Paşam Taşımacılık, Ademoğulları Turizm, Doğan Taşımacılık ve Fidan Turizm filosunu Temsa Prestij yatırımı ile güçlendiren firmalar arasında yerini aldı.

banner114
PİYASA 03.08.2015, 13:26 03.08.2015, 13:29 Taşıma Dünyası
Temsa’dan 5 firmaya Prestij
Firmalar, hizmet süreçlerine prestij katmak ve yolcu memnuniyetini artırmak için Temsa Prestij yatırımlarını sürdürüyor. Özyıldırımlar Turizm, Paşam Taşımacılık, Ademoğulları Turizm, Doğan Taşımacılık ve Fidan Turizm filosunu Prestij yatırımı ile güçlendiren firmalar arasında yerini aldı.

Temsa Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, artan maliyetler nedeniyle firmaların birinci önceliğinin artık işletme avantajı sağlayan ürünler olduğuna dikkat çekerek, “Prestij ürünümüz yakıt tüketimi konusunda otobüsçünün maliyetlerini aşağıya çekiyor ve işletme sürecinde çok önemli bir avantaj elde etmesine katkı sağlıyor. Aracımız konfor düzeyiyle, taşınan insanların seyahat sürecine de kalite ve memnuniyet katıyor. Prestij aracımızın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kendi segmentinde lider bir ürün olacağına inanıyoruz” dedi. 

Araçlar düzenlenen törenlerle Özyıldırımlar Turizm’den Caner Yıldırım’a, Paşam Taşımacılık’tan Özden Atıcı’ya, Ademoğulları Turizm’den Abdulkadir Toprak’a, Doğan Taşımacılık’tan Murat Doğan’a, Fidan Turizm’den Mustafa Fidan’a  Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından teslim edildi. ■


Yorumlar (1)
Halil sezer hanedan tur 9 yıl önce
Antalya bayinizden aldığımız 2014 prestijde çok ama çok sıkıntılar yaşadık araçlarımızın tamamını siZin markadan yapaçaktık ama aması var bana dönüp cevap verirseniz veya fikrimi sorarsanız Mutlu olurum şarap ve ttdnide yönetimdeyim
banner117
15
açık
banner159