Scania Bakım Anlaşması ile her şey yolunda

banner113

Scania, Satış Sonrası Servis Hizmetlerinde yeni uygulaması “Bakım Anlaşması” ile müşterilerine avantajlı bakım fırsatı sunuyor.

banner114
KAMPANYA 30.03.2015, 10:16 08.04.2015, 11:09 Taşıma Dünyası
Scania Bakım Anlaşması ile her şey yolunda
Scania, Satış Sonrası Servis Hizmetlerinde yeni uygulaması “Bakım Anlaşması” ile müşterilerine avantajlı bakım fırsatı sunuyor. “Scania Bakım 100”, “Scania Bakım 200”, “Scania Bakım 300” ve “Scania Bakım 400” olarak 4 farklı alternatifle sunulan “Bakım Anlaşması” hizmetini satın alan Scania kullanıcıları, kendi belirlediği süre boyunca aracının bakım işlemlerini, Scania Yetkili Servislerinde daha uygun koşullarda yaptırabilecek.

Servislerdeki periyodik bakımlarda yağ ve filtre değişimine ek olarak, ana elektronik modüllerinin kontrolü, veri analizi, aşınma ve yıpranma parçalarının kontrolü, aracın ana fonksiyonlarının, bileşenlerin ve genel hasar kontrolü, elektronik kontrol ünitelerinin yazılımlarının kontrolü, gerekli ise güncellenmesi gibi yaklaşık 80 noktanın kontrolü yapılmaktadır.

Scania tarafından sunulan bakım anlaşması paketlerinden faydalanan Scania kullanıcıları, fiyat artışlarından etkilenmediği için, km başı bakım maliyetlerini kolaylıkla hesaplayabileceklerdir.
Bakım anlaşması satın alan Scania müşterileri, kapsam dışındaki servis işlemlerinde özel iskontolardan da yararlanabileceklerdir. 

Scania’nın müşteri araçlarının kesintisiz çalışmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış Satış Sonrası örgütü, hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımı ile “Her şey yolunda”. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159