Temsa İzmir Servisi Gaziantepli açıldı

banner113

Temsa İzmir Yetkili Servisi Gaziantep Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik: Hedefimiz, en iyi hizmeti sunmak

banner114
BAKIM VE SERVİS 30.06.2014, 16:04 30.06.2014, 16:50 Taşıma Dünyası
Temsa İzmir Servisi Gaziantepli açıldı
40 yıllık bir birikime sahip olduklarını, Temsa yetkili servisi olarak da İzmir’de sektöre en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini vurgulayan Mehmet Çelik, “Türkiye’deki tüm servislerin içinde bu hizmetin en iyisini vermek için kolları sıvadık, bu işin en iyi şekilde yapacağımız konusunda iddialıyız” dedi.

Temsa İzmir Yetkili Servisi Gaziantep Motorlu Araçlar, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (İZOTAŞ) servis noktası hizmete girdi. İZOTAŞ’ın içinde servis hizmeti veriyor olmanın sektör için de önemli bir avantaj olacağını belirten Çelik, “Otobüsçüler yerinde hızlı hizmet alabilmenin avantajını yaşayacak. Yolcu bir saat peronda beklese şikayet etmeyebilir, ancak araç içinde 10 dakika beklediğinde büyük problemler yaşanabilir. Bu yüzden servis noktamızı, en hızlı çözüm sunabileceğimiz İZOTAŞ’ta oluşturduk” dedi  

Aynı anda 10 araca hizmet 

1800 m2’lik kapalı alanda 40 personelle hizmet vermeye başladıklarını belirten Gaziantep Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, “Servisimizde aynı anda 10 araca hizmet veriyoruz. Burada bir aracın tüm bakım ve onarım hizmetleri ile yedek parça ihtiyaçları karşılanacak. Otobüsçü dostlarımızın hizmet sürecine kesintisiz katkı sağlamak için yol yardım ekibimiz de mevcut” dedi.

Hedef: En iyi hizmet 

40 yıllık bir birikime sahip olduklarını, Temsa yetkili servisi olarak da sektöre en iyi hizmeti vermeyi hedefinde çok iddialı olduklarını vurgulayan Mehmet Çelik, “Temsa’nın bu bölgede çok ciddi bir iş potansiyeli var. Bir aracın satış başarısı, servis hizmetlerinin kalitesi ile sağlanır, biz buna inanıyoruz. Türkiye’deki tüm servislerin içinde bu hizmetin en iyisini vermek için kolları sıvadık” dedi. 

Manisa’da servis noktası  

Mehmet Çelik, Temsa yetkili servisi olarak Manisa’da da hizmet vermeye başlayacaklarını belirterek, “Bu yılın sonuna kadar Manisa’da Temsa yetkili servisini hizmete sunmuş olacağız. Bundan sonra Temsa’nın büyüyen hedeflerine katkı sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Müşterilerimizin 24 saat yanında olacağız. Tatil bölgesi olduğu için Ege’de, özellikle yaz aylarında akşam saatlerinde kısa mesafelerde olağanüstü bir hareketlilik yaşanıyor. Biz bu süreç içerisinde müşterimize kesintisiz hizmet sunmak zorundayız. Biz, Temsa yönetimine “Gaziantep Motorlu Araçlar İzmir servisimiz var ve çok memnunuz, teşekkür ederiz” dedirttirmek için buradayız. Yolda kalan arabaya en hızlı biz yetişeceğiz. Yaşanan aksaklıkları Temsa’ya hissettirmeden buradaki sorumluluğumuzun bilincinde çözeceğiz” dedi.

Garantisi biten araçlar 

Her müşteriyi ismen bildiğini, bunun da müşteri açısından bir avantaj olduğunu belirten Mehmet Çelik, “Müşterimiz bir sıkıntı yaşadığında Sarı Mehmet’i arayıp ‘Mehmet Abi, sizin servisinizden şu rahatsızlığımız var’ diyebiliyor. Bu çalışanlarımızın da yaptığı işin sorumluluğunu arttırıyor. Birçok yetkili serviste müşteri; araç kabul, servis müdürü, genel müdür gibi aşamaları geçmek zorunda… Bu dert anlatma süreci uzadığında memnuniyetsizlikler de artıyor. Ticari araç müşterisi, binek araç sahibinden farklı; aracı tamir edilirken görebileceği, usta ile konuşabileceği ve derdinin en iyi şekilde çözülebileceği bir yapıyı seviyor. Ustaya araçta yaşadığı sıkıntıyı anlatmak istiyor. Sırf bu yüzden garanti bitiminde yetkisiz servislere gitmeyi tercih ediyorlar. İddia ediyoruz; garantisi biten araba bize daha çok gelecek. Eğer garanti sonrasında müşteri bize gelmiyorsa, biz bir şeyleri başaramamışızdır. Garantisi biten araç bizim servisimize gelmişse bizim garantimizi de kazanacak aynı zamanda. Biz; müşteri bize inandığı, güvendiği için, bunlar sanatkar diye gelsin istiyoruz. Bir araç sahibi eğer düzenli şekilde yetkili serviste bakım ve onarım yaptırırsa o arabanın hasta olma lüksü yoktur. Bu şekilde hem aracın ömrü uzar hem de değerini korur” dedi. 

Satışlar da yetkili servisler de artıyor

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, bölge otobüsçüsünün potansiyeli açısından baktıklarında Temsa olarak artan bir grafikleri bulunduğunu belirterek, “Bu bölgeye çok ciddi adetlerde teslimatlar gerçekleştiriyoruz. Burada yetkili bir servis noktası ihtiyaçtı. Mevcut servisimize ilave olarak Gaziantep Motorlu Araçlar Temsa yetkili servisini tam da zamanında hizmete sunmuş bulunuyoruz. Bu iş biraz gönül işi, sektörü sevme işi. Bu zaten Mehmet Bey’de fazlası ile var. Onun bu enerjisi bize yeni bir güç katıyor. Onlarla güzel bir iş ortaklığı yapacağımıza inandığımız için yetkili servisimiz oldular. Dostlarımıza, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi hizmet vereceğiz. Mehmet Bey’in güzel bir şey söyledi: ‘Biz sizin dostlarınızız’. Biz de otobüsçünün dostlarıyız. Bu dostluğun perçinleneceğine inanıyorum. Mehmet Bey’in ‘garantisi biten araçlar bizim servisimize daha çok gelecek’ açıklamasından mutluluk duyuyorum. Bu açıklamalar bizim araçlarımızın ikinci el değerine daha büyük katkılar sağlayacak. Bundan kazançlı çıkan yine otobüsçü dostlarımız olacak. Bir otobüs esnafı gibi düşünün, büyük bir yatırım yapmışsınız, ortalama iki yılda garantisi biten bir ürününüz var. İki yıldan sonra alışkanlık haline getirdiğiniz yetkili servisinizin de size vereceği yeni bir garanti ile iki sene daha, kendinizi rahat hissedeceksiniz. Bakımı iyi bir aracınız olacak dolayısıyla ikinci eli yükselecek. Bundan daha güzel bir işletme tarzı olamaz. Bir kere daha Mehmet Bey’e teşekkür ediyorum. Bizim çalışma prensiplerimiz de bu doğrultuda. İnişli çıkışlı satış grafikleri olsa da yerinizi koruyabilmenin en iyi yolu bu tip hizmetler. Diğer yetkili servislerimize, yeni aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımıza, bu anlayışın örnek olmasını diliyorum” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159