MAN Top Used ile “2. el garanti altında”

Tüm dünyada 30’un üzerinde ülkedeki merkezleri ile 2. el araçlara kurumsal kalite ve güvence getiren MAN TopUsed, Türkiye’deki yatırımlarına hizmet noktalarını arttırarak devam ediyor. MAN TopUsed Center, Türkiye’de Ankara, Konya, İstanbul İkitelli ve Tuzla’dan sonra şimdi de İzmir’de açıldı.

banner114
İKİNCİ EL 03.05.2016, 12:08 03.05.2016, 12:26 Taşıma Dünyası
MAN Top Used ile “2. el garanti altında”
Bornova, 5. Sanayi Sitesi’nde yer alan MAN Yetkili Satış ve Servisi MAPAR tesislerinde yapılan açılış törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satiş Direktöru D.Eren Gündüz’ün yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Top Used Satiş Müdürü Cüneyt Ergun ile MAN TopUsed Center’a ev sahipliği yapan Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalci Sahi ile Mapar Otomotiv İzmir Genel Müdürü Caner Perk katıldılar. 

2. el pazarını geliştiren kurumsal referans: MAN TopUsed

Dünyanın üretim ve mühendislik devi MAN’ın, 255 yılı aşkın köklü geçmişi ve tecrübesi ile her alanda sektöre öncülük ettiğini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satiş Direktörü D.Eren Gündüz, “MAN Truck & Bus, sadece ileri teknoloji ve yüksek standartlara sahip araçlarıyla değil, ilgili diğer tüm alanlarda da, sektör ihtiyaçlarını, müşteri isteklerini düşünerek, köklü ve kalıcı çözümler üretir. Bu yaklaşımla oluşturulan ve tüm dünyaya yayılan MAN TopUsed, Türkiye’de de çok önemli olan 2. el ağır ticari araç pazarına, MAN’ın kurumsal güvencesini taşıyan, referans olan, geliştiren öncü bir rol üstlendi. Sektör oyuncuları için önemli fırsatlar yaratan MAN TopUsed’u, Ankara, Konya, İstanbul İkitelli ve Tuzla’dan sonra, sadece Ege’nin değil tüm Türkiye’nin incisi olan İzmir’e de taşımanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. ” dedi. Artik Ticari Araç Sektöründe sadece kaliteli aracı uygun şartlarla satmanın yeterli olmadığını vurgulayan Gündüz, "Artan rekabetçi ortamda müşterilerimizin ticari araç yatırımlarındaki karlılığı belirleyen en önemli kriter; aldıkları araçların yaşam boyu maliyetleri olmaktadır. Bu sebeple finansman, ikinci el, avantajlı bakım onarım paketleri ve Telematics gibi ek hizmetlerimizle araçlarının tüm ihtiyaçları için müşterilerimizin yanında oluyoruz. TopUsed olarak sadece takas alımı yapmıyor, karşılığında satış olmadan da müşterilerimizin her marka aracını uygun şartlarla alabiliyoruz. Bu hizmetlerimizle sektörün en önemli iş ortaklarından biri ve destekleyicisi olduğumuza inanıyoruz" dedi. 

TopUsed Center, MAN güvencesini 2. el pazarına yansıtıyor

TopUsed’in taşıdığı MAN kalite ve güvencesine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergun de, “TopUsed olarak sadece MAN değil, tüm markaların alım ve satımı, gerçek değerler üzerinden şeffaf bir şekilde gerçekleştirilir. TopUsed bünyesinde yer alan tüm araçların ekspertizleri, alanında objektifliği tescilli en önemli uluslararası kuruluşlardan biri olan TÜV tarafından yapılıyor. Tüm alım ve satışlar, MAN’ın kurumsal güvence ve garantisi altında gerçekleştiriliyor. Ayrıca satışlarımız, çeşitli TopUsed kampanyaları ve uygulamaları ile destekleniyor. Böylece TopUsed, sadece MAN logosu taşıyan ağır ticari araçlar değil, tüm markalara hitap ediyor ve 2. el ağır ticari araçlar piyasasını geliştiriyor, standartları belirliyor” şeklinde konuştu. Ergun, bugüne kadar İzmir’de kurumsal olarak verdikleri bu hizmeti, şimdi Izmir Bayisi Mapar’ın tesisinde açılan MAN TopUsed Center ile daha güçlü bir şekilde sunma fırsatı yakaladıklarını da belirtti. 

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ise, "Hem otobüs hem kamyon sektörlerinde uzun süredir Yetkili Satiş ve Servis Bayisi olduğumuz MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile güçlü ve başarılı işbirliğimizi artık bir adim daha öteye taşımış olmaktan çok mutluyuz. MAN TopUsed Center'in, Bornova 5. Sanayi Sitesi’ndeki 5.000 metrekarelik kapalı ve 1.500 metrekarelik açık alana sahip Mapar tesisinde hizmet verecek olması, bizim için önemli bir adımdır, bu yatırımla birlikte müşterileri memnuniyetimizi ve başarılı satışlarımızı arttıracagımıza inanıyorum" dedi. Yaklaşık 40 araçlık sergileme kapasitesiyle hizmet verecek olan MAN TopUsed kademeli olarak, hemen yanı başında bulunan 4.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 8.000 metrekarelik alana sahip Mapar ek tesisinde de hizmet verecek. 





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159