Mengerler Davutpaşa’da ikinci el merkezi açtı

banner113

Mengerler İstanbul’dan Davutpaşa’da otobüs ve kamyon ikinci el merkezi açıldı.

banner114
İKİNCİ EL 21.04.2014, 13:21 21.04.2014, 13:28 Taşıma Dünyası
Mengerler Davutpaşa’da ikinci el merkezi açtı
Davutpaşa’da 3 bin m2’lik bir alanda açılan merkezde otobüs, kamyon, grupları müşterilerle buluşacak.

Mercedes-Benz Türk, BusStore satış noktası olan 6 yetkili bayide tanıtım etkinlikleri düzenledi. 5 Nisan Cumartesi günü Koluman Ankara’da başlayan etkinlik, 9 Nisan Çarşamba günü Hastalya Antalya, 12 Nisan Cumartesi günü Koluman Gaziantep ile devam etti. 16 Nisan Çarşamba günü Mengerler İstanbul’un Davutpaşa’daki merkezinde düzenlenen etkinliğe BusStore Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mengerler Ticaret Genel Müdürü Hayrettin Karaboğa, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Mengerler Kocaeli Genel Müdürü Levent Gürel, Mengerler Ankara Genel Müdürü Ünal Keskin, Mengerler Bursa Genel Müdürü Kenan Yaman, Otobüs Satış Müdürü Kadir Gökeşme, Mengerler Trakya Genel Müdürü Güven Onan ve otobüsçüler katıldı. BusStore etkinliği kapsamında Mengerler İstanbul’un otobüs ve kamyon ikinci el merkezi hizmeti açıldı.

Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, BusStore, TruckStore, USED1’in satış noktası olduklarını belirterek, “Faaliyetimizi sektöre tanıtabilmek için bir araya geldik. Sektördeki dostlarımızı, daha uzak noktalara değil de merkezde tutarak onların daha hızlı ulaşmasını ve iletişimde bulunmasını sağlayabileceğimiz bu merkezi hizmete sunduk. 3 bin m2’lik bir alan var, bir o kadar da açık alan bulunuyor. Burada bulunan otobüsler sürekli değişiyor. Asgari koşullarda burada 15 dolayında otobüsü tutacağız. Dönem dönem dostlarımızla bir araya geleceğimiz etkinlikleri bu merkezimizde düzenleyeceğiz. Yeni araç almakta zorlanan, ancak yatırım yapmak isteyen otobüsçü dostlarımıza serviste kontrolleri yapılmış araçları satışa sunacağız. Bu işi geliştirmek için bütün gücümüzü kullanıyoruz” dedi. 

İkinci el kamyon işinin daha hareketli geçtiğini belirten Güldalı, “Hafif ticari araç ve otomobilde hareketli bir dönem yaşanıyor. Yeni araç almak isteyen müşterilerimizin takasa aldığımız araçlarla alt takasla model yenilemek isteyen müşterilerimize bu araçları sunuyoruz. Finansman hizmeti sıfır araçta olduğu gibi ikinci el araçlara da veriliyor. Minimum 25 otobüs,100 adet hafif ticari araç, kamyonda 80-100 araç satabilmeyi hedef olarak koyduk” dedi.  ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159