TruckMarket Sancaktepe tesisi hizmete açıldı

Ford Trucks’ın 2. el ağır ticari araçların güvenli alım satımı için hizmete açtığı TruckMarket merkezi satış noktası, 2. el ağır ticari pazarının yoğun olduğu İstanbul Sancaktepe’de açıldı. TruckMarket, tüm marka ve model araçlara ekspertiz hizmeti, test sürüşü imkanı, anlaşmalı finans kuruluşlarınca hazırlanabilen kredi olanakları ve hızlı teslimatıyla fark yaratıyor.

banner114
İKİNCİ EL 14.11.2016, 15:40 14.11.2016, 16:14 Taşıma Dünyası
TruckMarket Sancaktepe tesisi hizmete açıldı
Sancaktepe’de açılışı gerçekleştirilen en büyük TruckMarket satış noktası, açılışa özel olarak düzenlenen açık artırmaya da ev sahipliği yaptı.

Ford Trucks’ın 2. el ağır ticari alım-satım markası TruckMarket’in merkezi satış noktası, İstanbul Sancaktepe’de, Ford Trucks bayileri ve müşterilerinin de katılımıyla hizmete açıldı. Ford Trucks’ın kendi satış noktası olarak ilk TruckMarket olma özelliğini taşıyan yeni satış noktası, ağır ticari araçlarda 2. El alım ve satımda müşterilerine kurumsal bir tesis olarak hizmet verecek. 10.000 m2’lik bir alanda açılan, 300 araç kapasiteli TruckMarket’te müşteriler araçları görerek ve test ederek alabilme şansına sahip olacak. 

“Satışlarımız daha da artacak"
Açılışta bir konuşma yapan Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay şunları söyledi, “2015 yılında TruckMarket üzerinden işlerimizi yürütme kararı aldık. Adetler artıkça ikinci el yapılanması merkezimizi Sancaktepe’de açmaya karar verdik. İnanıyoruz ki, bu merkezimiz ile işlerimizi daha profesyonelce yürüteceğiz ve satışlarımızı artıracağız” dedi.

TruckMarket’in Sancaktepe’deki merkezi satış noktası, özellikle İstanbul’da hızla gelişmekte olan ağır yük sanayinin ve inşaat sektörünün büyük ilgisini çekecek. TruckMarket’in stoğunda bulunan tüm marka ve model araçlara anında erişme imkanı sunulurken, tek noktadan ekspertiz ve servis hizmeti, sektörde bir ilk olan 2. el araçlarda trafiğe kapalı alanda test sürüşü imkanı, anlaşmalı finans kuruluşlarından tek noktada anında kredi sonuçlandırma, merkez lokasyonunda satış öncesi kontrol ve hızlı teslimat gibi olanaklar, 2. el araç satın almak isteyenler için en güvenilir adres olacak.

Truckmarket’ten 2016’nın en iyi kampanyası; 120.000 TL 24 Ay %0 Faiz
TruckMarket müşterileri Sancaktepe satış merkezinde test sürüşü yapabilecek ve çayını kahvesini içerken hızlıca kredi onayını alarak satış işlemlerini tamamlatabilecekler. Ekim ayında devreye alınan 120.000 TL, 24 Ay, %0 faiz kampanyasıyla TruckMarket müşterilerini kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor.

TruckMarket müşterileri bilgiye çok hızlı ulaşabilecek
Sektörde ilk defa uygulanan araç tanıma sistemi sayesinde müşteriler, sahada bulunan araçların önünde yapıştırılan etiketlerdeki karekodları cep telefonlarından okutarak 1-2 sn içinde araç hakkında tüm bilgilere ulaşabilecek.


TruckMarket, 2. el ağır ticaride en güvenilir adres
2. elde en yaygın bayi ve servis ağına sahip olan TruckMarket, bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. 2015 yılında toplam 800 adet olan alım-satım rakamının, 2016 yılı sonunda 1.100 adeti aşması ve 140 Milyon TL finansal büyüklüğe ulaşması hedefleniyor. 24 Ford Trucks 4S plaza standartlarında hizmet verilmesi, her markadan araç alım ve satım yapılması; test sürüşü, karekodlu araç tanıma sistemi, ekspertiz, garanti, kiralama, finans gibi olanaklar sunulması TruckMarket’ı rakiplerinden bir adım daha öne çıkarıyor. Ayrıca müşterilere sunulan ek hizmetler içinde tır üstü sevk, kasko ve bakım hediyesi de bulunuyor. 

Ford Trucks 2.El Operasyonları Yöneticisi Murat Bakış, “25’incisini açtığımız bu tesiste ikinci el araçları kiralayabiliyoruz. Tesisimizle ikinci elde ciddi bir fark yaratacağız” dedi. 





Açık arttırmada 3 kamyon satıldı.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159