Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü oldu

banner113

Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks,Crown, Dieci veTerexFinlay markalarının distribütörlüğünüyürüten Temsa İş Makinaları’nın genel müdürlük görevini Eşref Zeka üstlendi.

banner114
OTOMOTIV YAN SANAYİ 20.07.2017, 15:11 20.07.2017, 15:17 Taşıma Dünyası
Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü oldu

1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Eşref Zeka, aynı yıl iş hayatına Temsa’da satış temsilcisi olarak başladı. Zeka, Temsa Motorlu Araçlar’da sırasıyla satış yöneticiliği, satış planlama yöneticiliği, otomotiv satış müdürlüğü, pazarlama müdürlüğü, satış ve pazarlama direktörlüğü, 2014 yılından bu yana da genel müdürlük görevini üstlendi. 


Eşref Zeka, halen Sabancı Holding iştiraki Temsa İş Makinaları Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor.

Temsa İş Makinaları 

Türkiye’nin önde gelen iş makinaları üreticisi Temsa İş Makinaları, iş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve TerexFinlaymarkalarının da distribütörlüğünü yürütmektedir.

Temsa İş Makinaları; temsilciliğini yaptığı markaların satış ve satış sonrası servis hizmetlerinin yanı sıra kiralama hizmeti ve ikinci el satış ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Tüm bu hizmetler inşaat, madencilik, endüstri, çelik, seramik, ağaç sanayii, enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilere sunulmaktadır. İstanbul Merkez Ofisi ve 13 ildeki satış ekibi, Ankara, İstanbul'da Teknik Merkezleri ve tüm Türkiye'ye yayılmış 41 yetkili servisiyle müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.

Temsa İş Makinaları, 2014 yılından bu yana Sabancı Topluluğu ile Japon Marubeni Gruplarının %51-%49 ortaklığında bir Türk-Japon ortaklığı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159