Eskişehir ekonomisine katkınız çok büyük

banner113

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ford Otosan’ın İnönü’de bulunan tesislerini ziyaret etti.

banner114
OTOMOTİV 11.02.2020, 15:13 11.02.2020, 15:36 Taşıma Dünyası
Eskişehir ekonomisine katkınız çok büyük

Başkan Kurt, ziyarette Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Aysan Hoşver ile bir araya geldi. Aysan, Başkan Kurt’a yaptıkları çalışmalar ve ürettikleri Ford Trucks kamyon, çekiciler, motor ile motor sistemleri hakkında bilgi verdi.







Ardından Aysan ve yetkililer ile fabrikayı gezen Başkan Kurt, işçilerle de buluştu. Ford Otosan çalışanlarından yaptıkları işlerle ilgili bilgi alan Başkan Kurt, onlara çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.




Ford Otosan’ın bu tesisinin Eskişehir için çok kıymetli olduğunu belirten Başkan Kurt, tesisin Eskişehir’in istihdamına ve ekonomisine sağladığı katkıların çok büyük olduğunu kaydetti. Yerli üretimi her zaman desteklediklerini dile getiren Başkan Kurt, Fabrika Müdürü Hoşver ve tüm çalışanlara başarılar diledi.







Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Aysan Hoşver, Başkan Kurt’a ziyareti için teşekkür etti.



Başkan Kurt fabrika ziyaretinin ardından, Ford Otosan Eskişehir Fabrikasında geliştirilen ve üretilen, Uluslararası Yılın Kamyonu Yarışması’nda (IToY) "2019 Uluslararası Yılın Kamyonu" ödül alan Ford Trucks F-Max’i inceledi. Ford Trucks F-Max’in direksiyonuna da geçen Başkan Kurt, test sürüşü yaptı.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159