IVECO 4x4 Daily araçlarını tanıttı

banner113

Iveco tarafından ilk defa 7 tonluk, 4 bin 300 kg yük taşıma kapasiteli, 5 metreye varan kasa seçeneklerine sahip 4x4 pazara sunuldu. Off-road ve all-road araçlardan oluşan Daily 4x4’ler panelvan, şasi kabin ve çift kabin versiyonlardan oluşuyor.

banner114
OTOMOTİV 08.11.2019, 12:26 08.11.2019, 12:35 Taşıma Dünyası
 IVECO 4x4 Daily araçlarını tanıttı
7 Kasım Perşembe günü Adile Sultan Korusu’nda gerçekleşen Yeni Daily 4x4 ailesini tanıtım toplantısına Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Er, Hafif Ticari Araç Ürün Müdürü Süha Yılmaz, Hafif ve Orta Araç Satış Müdürü Erkan Erşin ve Sürücü Eğitim Yöneticisi Mehmet Er katıldı. 

Öncü marka 
Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, hep ilkleri getirme ve geniş bir ürün yelpazesi sunma gayreti içinde olduklarını belirterek, “Iveco’nun sloganı ‘sürdürülebilir olmak’. Biz hep geleceğe bakıyoruz. Ciddi ekonomik daralmanın yaşandığı bir dönemde ürün yelpazesini daraltmaktansa daha çok arttırmaya gidiyoruz. Yeni Daily ile hem 4 çekeri hem de tonajı bir arada sunuyoruz. Her iki özelliği de bir arada sunan ender markalardan biriyiz. 3,5 tondan 72 tona kadar ürün çeşitliliğimiz bulunuyor. Ciddi bir ekonomik daralma döneminden geçtik. Önümüzdeki yıl, bu seneye göre daha iyi bir pazar bekliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda birtakım fırsatları gördük, 80 binlere çıkan pazar, bugün 25 binler seviyesinde. Türkiye her zaman bu tip daralmalardan güçlenerek çıkmıştır. Daha çok pazar payı elde edeceğiz. Biz ürün çeşitlendirmenin peşindeyiz. Ne kadar çeşitlendirirseniz müşteriye ne kadar alternatif sunarsanız, onun da işini geliştirmek için imkanlar sunarsınız. Biz sadece araç satıcısı değil, çözüm ortağıyız" dedi. 

Iveco’nun farkı… 
Iveco Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz de, Iveco’yu farklı yapan özelliği açıklayarak başladı konuşmasına: “Tek işi ticari araç üretmek olan yegane markalardan bir tanesiyiz. Diğer özelliğimiz de geniş bir ürün yelpazesine sahip olmamızdır. Bu özelliğimizle de rakiplerden ayrılıyoruz. Iveco Türkiye’yi rakiplerinden ayıran özellik, niş ürünleri yani az satan ama müşteriler için çok önemli olan ürünleri de satışa sunmasıdır. Hafif ticari araç pazarında hiç otomatik araç yokken biz satış yapıyorduk. Toplam Daily satışlarımızın yüzde 6’sı otomatik şanzımanlı. Sattığımız tüm ağır vasıtaları otomatik şanzımanlı. Geçen sene bir ilke imza attık. Doğalgazlı bir çekicinin yani Stralis'in satışını gerçekleştiren ilk marka olduk. Daily 4x4‘ü biz ilk 2008’da Türkiye’ye getirmiştik. Bugün pazara sunduğumuz Yeni Daily, çok çeşitli alanlarda kullanılıyor. Son olarak Türkiye 3,5 ton ve üstü ticari araç pazarında Ekim ayı sonu itibarıyla biz şu an üçüncü sıradayız. Geçen yılı da 3’üncü olarak tamamlamıştık." 

Yepyeni bir seri… 
Yeni Daily 4X4 hakkında bilgi veren Iveco Hafif Ticari Araç Ürün Müdürü Süha Yılmaz da şunları söyledi: “Iveco Türkiye olarak şu ana kadar Türkiye’de 150’den fazla Daily 4x4 sattık, bu araçlar hali hazırda maden sahalarında, kar küremeden yangın ile mücadeleye kadar farklı misyonlarda kullanılıyorlar. Şu an ise 7 ton azami yüklü ağırlığa ulaşan kapasitesi ve panel van versiyonları ile yepyeni bir seri sunuyoruz.” 

Yeni Daily 4x4 ailesi
Iveco tarafından ilk defa 7 tonluk, 4 bin 300 kg yük taşıma kapasiteli, 5 metreye varan kasa seçeneklerine sahip 4x4 pazara sunuldu. Yeni Daily 4x4 ürün grubu, 3,5, 5,5 ve 7 tonluk tek teker off-road ve çift teker all-road konfigürasyonlarını barındıran kabin, şasi kabin ve yolcu kabini modellerinden oluşuyor. IVECO yeni Daily 4x4, 180 beygir ve 3 litrelik Euro VI motorundan güç alarak her türlü görevi, her türlü zeminde kolaylıkla tamamlayabiliyor. Müşteriler, 12 ileri 2 geri manuel ya da sınıfına özel 16 ileri 2 geri Hi-Matic otomatik vites arasında seçim yapabiliyor. Yeni Daily 4x4 araçlar tamamen IVECO tarafında üretildi ve üst yapıcı dönüşümüne ihtiyaç duymuyor. 








Basına tanıldı: 7 Kasım Perşembe günü Adile Sultan Korusu’nda gerçekleşen Yeni Daily 4x4 ailesini tanıtım toplantısın.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159