MAN TGE, turizm taşımacılarıyla buluştu

banner113

MAN’ı hafif ticari araç segmentine taşıyan TGE, turizm taşımacılarıyla ilk kez buluştu. MAN tarafından Turizm Taşımacıları Derneği üyelerine yönelik gerçekleştirilen özel tanıtımda, TGE hem şoförlerden hem de şirket yetkililerinden tam not aldı.

banner114
OTOMOTİV 18.03.2019, 10:14 18.03.2019, 10:43 Taşıma Dünyası
MAN TGE, turizm taşımacılarıyla buluştu
HABER: ERKAN YILMAZ / İSTANBUL

İstanbul Kazlıçeşme’deki turizm otobüslerinin park alanında 13 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen TGE’nin özel tanıtım töreni, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal,  Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. TGE tanıtımına Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı, TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek yöneticileri, şoförler, sektör ve çeşitli şirket temsilcilerinin yanı sıra MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin de katıldı. 

Kampanya istiyoruz 
Ağır ticari araçların önde gelen markalarından MAN’ın TGE ile hafif ticari araç segmentinde de yer almasının pazarda kalite odaklı rekabet açısından önemine dikkat çeken TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Bu ürün MAN fabrikasına uğur getirecek ve çok satılacak. Taşımacıların ihtiyaçlarına cevap veren bir araç olmuş. Birçok araçta bulunmayan özellikler bu araçta mevcut. Biz MAN’dan TGE’ye yönelik bir satış kampanyası başlatmasını istiyoruz” dedi. 

İhtiyaçlara cevap verecek
TGE’nin “O sadece VAN değil, tam anlamıyla bir MAN” sloganına dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay, “TGE aracımızı ilk kez taşımacılarla buluşturuyoruz. TTDER, turizm taşımacılığının öncü derneği. Turizm sektörü beklentilerin çok yüksek olduğu bir alan.  Bu sektörde taşımacıların beklentisi ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunan araçların olması. Bu felsefeyle TGE araçlarımızı en uygun konfirmasyonlarla, en uygun güvenlik ekipmanlarıyla premium bir araç olarak yaptık. En ince ayrıntısına kadar eğildik. Koltuğundan, trimine, motoruna, şanzımanına en ince ayrıntısına kadar çok ciddi bir emek sarf ettik.

Çok güzel bir aracı sizlerle buluşturduğumuza inanıyoruz.
Ayrıca satış sonrası süreçleri ve yakıt tüketimi konusunda da çok iddialıyız. Öyle ki, bizim çifttekerlerimiz, piyasada mevcut olan tek tekerli rakip modellerden daha az yakma iddiası taşıyor. Müşterimizin her zaman yanında olmaya özen gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Beklentileri çok daha yukarıya taşıyacak bir organizasyon oluşturduk. Turizm taşımacılarının beğenisine uygun bir aracı onlarla buluşturduğumuzu düşünüyoruz. MAN TGE, Polonya’da ileri teknoloji robotların kullanıldığı fabrikamızda üretiliyor. Ayrıca Türkiye’de araca eklenen üstyapısı da çok özel. TGE için hemen hemen tüm üstyapıcılarla görüştük ve titiz bir araştırma sonucu kararımızı verdik. Alanında premium marka olarak görülen, uluslararası pazarlara iş yapan bir üstyapıcı ile anlaştık” dedi. 

Tek teker pazara sunulacak 
Şu anda çiftteker araçlarla pazarda olduklarına dikkat çeken Kutlubay, “Tek teker araçlarımızı da Ağustos ayında pazara sunmayı hedefliyoruz. Balon teker dediğimiz süper tek teker araçlarımız da olacak. Şu anda aracımıza gösterilen ilgiden çok memnunuz” diye konuştu. ■


MAN TGE modelleri, 9,3 ile 18,4 metreküp aralığındaki taşıma hacmi, 3,0-5,5 ton yük taşıma kapasitesi, 16+1-19+1 koltuk yolcu koltuğu sayısı, önden çekiş, arkadan itiş ve 4x4 çekiş sistemi, çiftteker ve tek teker seçeneklerine sahip. Acil Durum Fren Desteği de (EBA) standart donanımda yer alıyor. Ayrıca Aktif Şerit Takip Asistanı, Yan Rüzgar Asistanı, Yokuş Kalkış Asistanı da, Aktif Park Asistanı da mevcut.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159