banner69

Isuzu’nun yeni kaplanı Tora yollarda

banner113

Isuzu, yeni kamyonu Tora ile bir üst segmente geçerek vites büyütüyor. Daha fazla yük daha çok kazanç için Isuzu TORA.

banner114
TAŞITLAR 04.05.2015, 14:42 04.05.2015, 14:58 Taşıma Dünyası
Isuzu’nun yeni kaplanı Tora yollarda
Türkiye’de ve dünyada dayanıklı ve güçlü motorları ile efsane olan Isuzu, başarılarına bir yenisini daha ekliyor. İçinde bulunduğu segmentte en çok satan kamyon olma özelliğini yıllardır koruyan Isuzu, yeni kamyonu Tora ile bir üst segmente geçerek vites büyütüyor. 

Isuzu’nun Türkiye’de ilk kez bir model ismi kullanarak piyasaya sürdüğü Tora, Japonca’da Kaplan anlamına geliyor. Doğada bir kaplan ne kadar çevik ve güçlüyse, yollarda da Tora kendini öyle hissettirecek.

5.2 litrelik 205 beygir gücündeki Isuzu motoru ile Tora, kalkışta, düz yolda ve rampada performansı ile kullanıcılarını cezbetmeye hazır. Isuzu şanzıman ile süper uyumlu çalışan, 4 silindirli 637 Nm tork üreten motoruyla Tora,  yakıtta cimri performansta cömert olacak. 

Kemikli ve dayanıklı şasesi ve optimum dingil mesafeleri ile uzun ve kısa olmak üzere iki versiyon olarak piyasaya sunulan Tora, farklı sektörlerin kullanımına ve değişkenlik gösteren beklentilerine rahatlıkla cevap verebilecek çeşitli üst yapıların montajına uygun tasarlandı. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159