IVECO’nun yeni bayisi Üstün-İş, Gaziantep’te açıldı

banner113

Iveco 16 Nisan’da açılışını yaptığı yeni Gaziantep Yetkili Satıcısı ve Servisi Üstün - İş Otomotiv ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor.

banner114
TAŞITLAR 21.04.2014, 14:06 21.04.2014, 18:10 Taşıma Dünyası
IVECO’nun yeni bayisi Üstün-İş, Gaziantep’te açıldı


Caner ÖZCAN / GAZİANTEP

Iveco, Gaziantep’te 30 yıldır hizmet veren Üstün İş Otomotiv ile bayilik anlaşması imzaladı. Üstün İş Otomotiv, Iveco’ya satış, satış sonrası ve yedek parça hizmeti verecek. 4 bin metrekaresi açık alan, 2 bin 100 metrekaresi kapalı alandan oluşan tesis Iveco’nun Türkiye’deki 21’inci bayisi oldu. 

Açılışı birlikte yaptılar

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Üstün İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin, Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera açılış kurdelasını birlikte kestiler.

Iveco bayrağını dalgalandıracağız 

Üstün İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin, otomotivde 33 yıla dayanan tecrübelerini Iveco bayrağı altında daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Gaziantep’te Iveco markasını en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Zengin, “Otomotivde daha güçlü hale gelebilmek için sizlerin de bizlere verdiği güç ile bugün Iveco’nun Gaziantep bayiliğini, satış servis yedek parça hizmeti olarak hizmete açmaktan son derece mutluyuz. Ekip olarak vizyonumuz Iveco’nun tüm hizmetlerini en doğru, en kaliteli ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile, yönlendirmek olacak”  dedi.  

Sektöründe lider 

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Iveco’nun dünyada ve Avrupa’da kendi sektöründe lider etkili bir marka olduğunu belirterek, “Buranın açılışında olmak beni onurlandırıyor. Üstün İş Otomotiv benim yıllarca yedek parça sattığım, iş yaptığım bir bayi idi şimdi daha iyi bir ortaklığa vesile oluyoruz. Iveco özellikle Daily grubunda çok başarılı, umarım ağır vasıtada da Mehmet Ustamın katkısıyla daha iyi olacaktır” diye konuştu. 

Gaziantep için önemli 

Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera ise 2014’te yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde Üstün İş Otomotiv ile işbirliğinden memnun olduklarını belirterek, “Bu büyük yatırım hem Iveco, hem bölge için çok önemli. Gaziantep’in kalbinde Üstün İş’in modern tesisini açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu tesis, Mehmet Zengin ve Eyüp Zengin’in başarıya ulaşma azminin bir işareti” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159