MAN ve Volkswagen Ankara’da tek çatı altında

banner113

Volkswagen Grubu; yerel faaliyetlerini, iştiraki MAN’ın faaliyetleriyle birleştirerek, Türkiye pazarındaki faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda önemli bir adım attı.

banner114
TAŞITLAR 07.04.2014, 13:57 07.04.2014, 14:02 Taşıma Dünyası
MAN ve Volkswagen Ankara’da tek çatı altında
2011 yılında MAN ile birleşme öncesinde kurulan İstanbul Maslak’taki satın alma ofisi, kısa bir süre içinde önemli ticari hacim elde etti. Bu durum, hem Türk otomotiv yan sanayisinin yeterlilik düzeyini hem de Volkswagen Grubu’na duyulan güveni ortaya çıkardı. 

Yeni uygulamayla, MAN’ın Ankara’daki tanınmış merkeziyle entegre edilerek, hem Volkswagen hem de MAN’ın ticari faaliyetleri bir yerde birleştirilecek ve böylece MAN’ın Türkiye’deki 48 yıllık deneyiminden faydalanılması sağlanacak.  Böylece tedarik sanayisine ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Volkswagen Grubu’nun komple satın alma zincirine katılma olanağı sunulacak.  
VW Grubu Satınalma ve Yeni Projelerden Sorumlu Direktörü Ralf Brandstätter, “Türk otomotiv yan sanayi ürün çeşitliliği, kalitesi ve yeterliliği sunan güçlü bir pazardır. Yan sanayi piyasasını da yakından takip ediyoruz” dedi. MAN Truck & Bus AG Satın Alma Kurulu Üyesi Ulf Berkenhagen de otomotiv yan sanayisi ile ilgili olarak bu işbirliği sayesinde yakın gelecekte daha da büyük bir önem kazanacağını vurguladı. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159