Mercedes-Benz Sprinter yenilendi

banner113

Mercedes-Benz Türk İstanbul’da düzenlediği etkinlik ile turizm, personel ve okul taşımacılarına Sprinter ürün gamına kısa süre önce eklenen yeni 16+1 servis, 19+1 okul ve 10+1 turizm modellerinin yanı sıra Yeni Vito 8+1 Select’i tanıttı.

banner114
TAŞITLAR 18.08.2014, 12:05 18.08.2014, 12:35 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Sprinter yenilendi

13 Agustos Çarşamba akşamı Ataköy Sheraton Hotel’de düzenlenen etkinlikte TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, sektörün duayen ismi Ali Osman Ulusoy, sektörün önde gelen firma sahibi ve yetkilileri ile Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Satış Müdürü Serdar Yaprak,  Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Kerem Akın ile bayi yöneticileri hazır bulundu. 

Tufan Akdeniz, taşımacılarla birlikte olmayı önemsediklerini belirterek, “Böyle ortamları işimizi nasıl daha iyi yaparız, işimizi nasıl daha geliştirebiliriz diye sizlerle sohbet etmek üzere kullanıyoruz. Bunun için önemsiyoruz. Bu çok daha ortak başarılara yol açıyor. Sizler bize nasıl yol gösteriyorsanız, biz de ihtiyaçlarınıza uygun araç yapıyoruz. Aracımızın kalitesi ile birlikte sizlere en iyi ikinci el fiyatı, en iyi satış sonrası hizmetleri en iyi Mercedes-Benz sigorta fiyatını sunarak tam hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda sektörde tekiz diyoruz.  Siz de bu yüzden bizi tercih ediyorsunuz, teveccühünüz için teşekkür ederiz” dedi.

Ülkemiz büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin son 6 yılını üst üste büyüyerek geçirdiğini ve bundan sonra da 10 sene art arda büyümesinin öngörüldüğünü ifade eden Akdeniz, “Yaptığınız taşımacılık, sunduğunuz hizmet kalitesi dünyaya örnektir. Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl 37-38 milyon civarında turist, 35 milyar dolar gelir bekleniyor. Bu 2015’te daha da fazla olacak. Buna inanıyoruz” diye konuştu. 

7 yılda da rekor pazar payı 

Geçen yıl hafif ticari araç satışında 10 bin barajını aştıklarını vurgulayan Akdeniz, “6 yıl üst üste rekor kırmıştık. Bu sene yeni bir pazar payı rekoru gelecek. 7’nci yıl olacak. Bundan şüphemiz yok” dedi. 

Sprinter ile bir ilk 

Tufan Akdeniz, yenilenen Sprinter ile ilgili şu bilgileri verdi: “Sprinter tamamen yenilendi. Vito Seleck baştan yaptık. Bu araçların piyasa da eşi benzeri yok. Mercedes-Benz otomobillerde gördüğünüz en üst güvenlik donanımı ilk kez seri üretimde bu boyutta bir ticari araçta Sprinter’de sunuluyor.”

100 ülkeye ihracat 

Taşımacıların beğenisi ve talepleri ile yeniledikleri Sprinter araçların Türkiye’den ilk kez ihracatının başlayacağını da belirten Akdeniz, “Bu çizgiye getirdiğimiz araçlar 100 ülkeye ihraç edilecek. Bu başarı sadece bizim değil, sizin de başarınız. Biz sizi dinledik ve bu araçları bu seviyeye getirdik. Hep beraber ülkemiz için katma değer yaratmış oluyoruz. Bunun için de size teşekkür ediyoruz. İhracata sizin sayenizde başladık. Sizin bu profesyonelliğiniz, gülen yüzünüz olduğu sürece bu işi çok daha ileriye taşıyacağımızdan şüphemiz yok” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159