Scania, Krone, Meiller için Ankara Ağır Vasıta'dan İzmir'de modern tesis

banner113

Scania, Krone, Meiller markaları için İzmir’de hizmet verecek olan Ankara Ağır Vasıta’nın yeni tesisi törenle hizmete açıldı…

banner114
TAŞITLAR 26.06.2014, 11:03 26.06.2014, 11:17 Taşıma Dünyası
 Scania, Krone, Meiller için Ankara Ağır Vasıta'dan İzmir'de modern tesis
Doğuş Otomotiv tarafından distribütörlük faaliyetleri yürütülen Scania, Krone, Meiller markalarının Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta’nın İzmir’deki yeni tesisi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Doğuş Otomotiv Scania, Krone, Meiller Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Türkiye’den Sorumlu Ülke Müdürü Oscar Jaern ve Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ile çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı. Modern tesis, 10 milyon TL. yatırımla 10 bin m2’lik bir alanda inşa edildi. Ankara Ağır Vasıta’nın tesisinde 4.000 m2 servis, 500 m2 showroom ve 5 bin 500 m2 açık alan bulunuyor. Scania, Krone, Meiller markalarına İzmir ve çevresi için hizmet verecek Ankara Ağır Vasıta’da 42 uzman çalışan ve 2 adet tam donanımlı acil servis aracı bulunuyor.

Ankara Ağır Vasıta’nın yeni tesisinin açılış töreninde konuşma yapan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, mükemmel hizmet anlayışları doğrultusunda otomotiv sektörünün her halkasında güçlü bir şekilde yer aldıklarını belirterek, “Bu tesisin altında çok ciddi bir emek ve çalışma yatıyor. Bu tesisi İzmir’e kazandırdığı için Mustafa Mutlubaş’a teşekkür ediyor, tesisimizin bölgeye ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ankara Ağır Vasıta, İzmir’de en iyi hizmeti vermek için burada.” dedi.

Scania Türkiye’den Sorumlu Ülke Müdürü Oscar Jaern ise, tesisteki yerel koşullara göre yapılan uyarlamaları etkileyici bulduğunu söyleyerek, “Türkiye, Scania için stratejik ve yüksek satış potansiyeli gördüğümüz bir ülke. Bu potansiyele ulaşmak, böyle büyük yatırımlar, çalışanlarımızın özverisi ve aynı zamanda iş ortağımız olan müşterilerimizin güvenini kazanmakla mümkün olabilmektedir. Sahip oldukları imkanlar ve yetkin insan kaynağı sayesinde Ankara Ağır Vasıta’nın üstün başarılarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş da, Ankara Ağır Vasıta’nın tüm ağır vasıta kullanıcıları ve nakliye şirketleri için önemli bir merkez olacağını kaydederek şunları söyledi: “2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv’in Yetkili Satıcı ve Servisi olarak hizmet veriyoruz. İzmir başta olmak üzere tüm Ege bölgesinde her biri kendi segmentinde dünyanın en önemli markalarından olan Scania, Krone ve Meiller markalarını temsil ediyoruz. Bu markalarımızın bizlere sağladığı güven, yeni yatırımlarımızı hayata geçirmemize yardımcı oluyor. 10 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirdiğimiz bu tesis, 4 bin m2 servis 500 m2 showroom ve 5 bin 500 m2 açık alan olmak üzere toplam 10.000 m2 alanda faaliyet göstermektedir. 42 çalışanımız, 2 adet tam donanımlı acil servis aracımız ile günde 25 araca hizmet verebilmekteyiz.” dedi. 



FOTOĞRAF (SOLDAN SAĞA) :
1. Dr. Berk Çağdaş - Doğuş Otomotiv CFO
2. İlhami Eksin - Doğuş Otomotiv Scania, Krone, Meiller Genel Müdürü
3. Aclan Acar - Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı
4. Arif Uğurlu - Kemalpaşa Belediye Başkanı
5. Ali Bilaloğlu - Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı
6. Mustafa Mutlubaş - Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı
7. Oscar Jaern - Scania Türkiye'den Sorumlu Ülke Müdürü

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159