Scania’dan kişiye özel seri “Kızıl Tutku”

banner113

Scania tarafından, 75 adet üretilecek “Red Passion” serisi, muhteşem alev kırmızısı rengi ile yolların en göz alıcı modeli olmaya aday.

banner114
TAŞITLAR 18.10.2014, 20:03 18.10.2014, 20:09 Taşıma Dünyası
Scania’dan kişiye özel seri “Kızıl Tutku”
Scania tarafından sınırlı sayıda üretilerek müşterilerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlayan serilerine bir yenisi daha eklendi: “Red Passion”. 75 adet üretilecek “Red Passion” serisi, muhteşem alev kırmızısı rengi ile yolların en göz alıcı modeli olmaya aday.  

Topline kabine sahip Red Passion’da Euro 6 normlarında 580 Hp gücünde V8 motor bulunuyor. Çok fazla standart donanım ile zenginleşen kabin içi, sürücüler için konforda sınır tanımıyor. Lüks duygusunun en üst noktada hissedilmesi amaçlanan aracın içerisinde navigasyon, direksiyondan kumandalı radyo/CD çalar, subwoofer (derin bas hoporlör) ve güçlü hoparlörler, yatak bölümünde DVD oynatıcı, düz ekran gibi bir çok konfor donanımı bulunuyor. Kırmızı kabini tamamlayan özellikleri; ön ızgara, aynalar ve yan camlardaki dış çizgiler siyah renge boyandı. Şase ve jantları da siyah renk. Ayrıca, Kızıl Tutku’nun dizaynı 4 LED lambaya sahip güneşlikle sağlamlaştırılmış. Ön camın üzerindeki plaka ışıkları da LED lambalarıyla ışıklandırıldı. 

Siyah deri koltuklardaki alev kırmızısı dikişler sportif ve güçlü bir görünüm kazandırırken, kapı eşiklerinde bulunan “Red Passion” logosu ve aracın seri numarasının yazılı olduğu plakalar, aracı kişiselleştiriyor.  

Red Passion’da konforun yanı sıra güvenlik de en üst noktada. Scania Adaptif Hız Kontrolü, Gelişmiş Acil Frenleme ve Elektronik Stabilite Programı gibi bir çok güvenlik sistemi standart donanım olarak sunuluyor. 

2 veya 3 akslı olarak tercih edilebilecek Scania Red Passion’ın 2 akslı seçeneğinde bin 500 litre yakıt tankı, 3 akslı versiyonunda ise yönlendirilebilir itici aks ve 715 litrelik yakıt tankı bulunuyor. Her iki seçenekte de yer alan parlak jantlar, göz alıcı tasarımı tamamlayan unsurlar olarak öne çıkıyor. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159