Temsa 41 koltuklu 2+1 Safir VIP yollara çıkıyor

banner113

Temsa 2+1 koltuk düzeninde toplam 41 koltuğa sahip, 13 metrelik Safir VİP araç yollara çıkıyor.

banner114
TAŞITLAR 11.09.2014, 16:02 11.09.2014, 16:18 Taşıma Dünyası
Temsa 41 koltuklu 2+1 Safir VIP yollara çıkıyor
Yılın ilk 8 ayının pazar lideri Temsa, 2+1 segmentine ayrıcalık ve konfor getiriyor. 2+1 segmentinde beklenen yeniliği Temsa gerçekleştirdi. 2+1 koltuk düzeninde toplam 41 koltuğa sahip, 13 metrelik Safir VİP araç yollara çıkıyor. Safir düşük yakıt tüketimi ile sağladığı işletme avantajlarına şimdi 2+1 segmentine artan koltuk kapasitesi ile daha fazla kazanç elde etme imkanını ekliyor.

Temsa, taşımacıların uzun süredir merakla beklediği yepyeni bir ürünü de yollara çıkartıyor. 41 koltuklu 2+1 düzeninde 13 metrelik Safir müşterileriyle buluşuyor. 

Temsa öncü marka olmayı sürdürüyor

Şehirlerarası ve turizm taşımacılığı sektörü son yıllarda 2+1 segmenti ile seyahatlere konfor ve kalite katarken Temsa, müşterilerinin beklentilerini hayata geçirmede öncü marka olmayı sürdürüyor. Temsa Arge merkezi, 2+1 araçta farklılık yaratma çabasının meyvesini aldı. Safir VIP araçta yapılan değişiklikler ile 2+1 segmentinde 41 koltuk kapasitesine ulaşıldı. Şimdi 2+1 segmenti Temsa’nın getirdiği ayrıcalık ile daha fazla büyüyecek. Otobüsçüler Safir araca yatırım yaparken daha fazla kazanç elde etmenin mutluluğunu yaşayacak.

8 ayın pazar lideri Temsa 

2014 yılında Temsa satışlarının giderek artan trend ile devam etmesinin işletme avantajında sağlanan düşük yakıt tüketimi ve konfor ayrıcalığı olduğunu belirten Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “Müşterilerimize yenilikler sunmak, onların taleplerini hayata geçirmek ve en önemlisi de onlara her süreçte daha fazla kazanç sağlamak en önemli ilkemiz oldu bugüne kadar. Bu çabamızın karşılığını yılın ilk 8 ayındaki satış seviyesinde elde ettiğimiz başarı ile aldık. Sadece Safir satışlarında değil tüm otobüs ürün gruplarında elde ettiğimiz satış seviyesi bizi pazar liderliğine taşıdı. Yılın 8 ayında toplam otobüs pazarında satılan 4 bin civarında otobüste Temsa’nın payı yüzde 31 oldu. Safir satışlarımız ise yüzde 29 ile en iyi dönemini yaşıyor” dedi. 

Müşterimizi anlıyor, beklentilerine cevap veriyoruz    

Safir araçlarının sahip olduğu konfor özellikleri ve işletme sürecinde sağladığı avantajlar ile taşımacıların yüzünü güldüren bir ürün olduğunu belirterek, “Temsa, müşterilerinin beklentilerini, taleplerini en iyi dinleyen ve hayata geçiren kurumların başında geliyor. Sektörde taşımacıların en büyük isteği 2+2 düzenindeki otobüslere göre 2+1 araçlarda bilet fiyat farkı oluşturulamadığı için daha fazla yolcu taşıma kapasitesi olan bir araca sahip olmak.
Müşterilerimiz 2+1 konforunu kazanç anlamında da en iyi düzeye taşıyacak bir aracı bizden uzun süredir talep ediyordu. Arge ekibimizin yaptığı çalışmalar sonucunda 41 koltuklu 2+1 koltuk düzenine sahip 13 metrelik Safir VİP aracımızı şimdi onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aracımızın 2+1 koltuklu araç segmentinde önemli bir değişimi beraberinde getireceğini düşünüyoruz. Çünkü artık taşımacılar daha fazla yolcu taşıma imkanına sahip olacak ve böylece kazançları da artacak. Biz de bundan mutluluk duyacağız” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159