banner69

TEMSA, İSTAB yönetimini ağırladı

banner113

Temsa, İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) yönetimini Adana fabrikasında ağırladı.

banner114
TAŞITLAR 20.04.2015, 13:15 20.04.2015, 13:20 Taşıma Dünyası
TEMSA, İSTAB yönetimini ağırladı
İSTAB Yönetimi Başkan Ali Bayraktaroğlu eşliğinde 19 kişilik bir heyetle, 10 Nisan Cuma günü Temsa Adana fabrikada bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İSTAB Yönetimine Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy eşlik etti. İSTAB yönetimine üretim süreçleri ve araçlar hakkında bilgiler verildi. 

Geldiği nokta gurur verici 
İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Türkiye’nin otobüs ve midibüs üretiminde yerli üretici markası Temsa’yı ziyaret etmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Fabrika ziyaretimizde Türk otomotiv sanayisinin modern üretim süreçlerini yerinde görmek, bu araçların bizim kullanımımıza gelene kadar Türk işçisinin binlerce saatlik el emeğinin, göz nurunun ürünü olduğunu görmek gurur verdi bizlere. Temsa’nın özellikle bizim iş alanımıza yönelik üretimini gerçekleştirdiği Prestij ürünlerin gördüğü yakın ilgiyi ve pazardaki güçlü konumunu da biliyoruz. Bu yıl Temsa’nın birçok yeni ürünü de pazara sunmaya hazırlandığının bilgisini aldık. Temsa sadece yurtiçinde değil, 64 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile de ülkemizin gururu. Temsa’nın başarılarının devamını diliyor, bizlere gösterilen yakın ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ürünlerimizi geliştiriyoruz 
Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, İSTAB yönetimini fabrikada ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul ulaşımında 50 bin dolayında servis aracı var ve günlük 2 milyon insanın taşınmasında onların katkısı ve payı var. İSTAB 23 yıl önce servis taşımacılarının sorunlarının çözümüne yönelik kurulmuş bir sivil toplum örgütü ve servisçilerin sorunlarının çözümünde çok önemli katkıları var. Biz Temsa olarak servis taşımacılarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onların ürünler konusunda bize yapacağı geri dönüşlerin önemini en iyi bilen kuruluşlardan birisiyiz. Müşteriyi dinleyen ve kendi ürün gelişimini bu taleplere göre en iyi şekilde yapan bir şirket Temsa. Bizi ziyaret ettikleri için Sayın Ali Bayraktaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Antoto İstanbul, servisçinin yanında 
Antoto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, İSTAB’ın yönetiminin Temsa’yı ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını belirtti. Temsa bayisi Antoto olarak İstanbul’daki lokasyonlarında İstanbullu servisçilere araç alım ve takaslarında avantajlı imkanları sunmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. ■

Temsa fabrikasını ziyaret eden İSTAB yönetimi, firmalarıyla birlikte şu isimlerden oluştu. 

İlkem Turizm-Ali Bayraktaroğlu
Güller Turizm-Turgay Gül
Yüzbaşıoğulları Turizm-Köksal Yüzbaşıoğulları
Şeker Turizm-Reyhan Şeker
Ayça Turizm-Dursun Ali Camadan
Nergiz Turizm Taşımacılık-Cafer Kaya
Yıldırım Turizm-Esat Yıldırım
Koç Turizm-Adem Koç
Can Orçul Turizm-Sadık Aksu 
Kopuz Turizmcilik Taşımacılık-Gökhan Kopuz
Turport Turizm-Mustafa Karslıoğlu
Türker Turizm-Yekta Türker 
Ergün Turizm-Recai Ergün
Erkoç Taşımacılık-Erol Uyanık
Ege Trans-Hikmet Yalçınkaya 
Tetik Turizm-Tuncay Tetik
Doğa Turizm-Erkan Çabay
Özen Turizm-Özen Aydın
Turex-Celal Kalkan 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159