“TruckStore” 3 ayda 30 ili ziyaret edecek

banner113

3 ayda 30 ili ziyaret edecekMercedes-Benz Türk bünyesinde faaliyet gösteren TruckStore, 6 Nisan-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği bilgilendirme turları ile Türkiye’nin büyük bir bölümünü ziyaret edecek ve açacağı standları ile müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyecek.

banner114
TAŞITLAR 08.04.2015, 10:43 08.04.2015, 10:50 Taşıma Dünyası
“TruckStore”  3 ayda 30 ili ziyaret edecek
Her yıl Türkiye'nin dört bir yanında müşterileriyle bir araya gelen TruckStore, ikinci el kamyon faaliyetleri kapsamındaki ürün ve hizmetlerini daha yakından tanıtabilmek için bu yıl Türkiye genelinde 30 ili ziyaret edecek. TruckStore satış noktalarının ve Mercedes-Benz Türk yetkili satıcılarının da desteklediği organizasyonda, TruckStore ikinci el kamyon müşterilerini sunduğu imkânlar hakkında bilgilendirecek.  

TruckStore kamyon alım satım faaliyetlerinden oluşan iş hacmini her geçen gün arttırmayı sürdürüyor. Türkiye’deki hızlı gelişimi ile Daimler grubunun dünya çapındaki faaliyetleri içerisinde Almanya'dan sonra en büyük hacime sahip olan TruckStore, ülkemizdeki faaliyetlerini daha da arttırmak, ürün ve hizmetlerini kamyon müşterileri ile buluşturmak amacıyla her yıl düzenli olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerini ziyaret ediyor. 2009 yılında başlayan Mercedes-Benz Türk’ün ikinci el faaliyetleri TruckStore’un yanı sıra, otobüs için BusStore, hafif ticari araç için Used1 ve binek araç için El2 markaları ile devam ediyor. Mercedes-Benz Türk tüm ikinci el faaliyetlerinde potansiyel alıcı ve satıcılara ulaşmak için aktivitelerini özel projeleri ile sürdürmeye devam ediyor.

Tek noktada tam hizmet  

TruckStore, müşterilerine çekiciden treylere kadar her marka, tip ve yaşta kamyonu en uygun fiyat ve kredi imkânları ile sunuyor. TruckStore, Türkiye’deki kamyon müşterilerinin takas, finansman, kasko, garanti ve servis/bakım paketli satış ile en kapsamlı hizmeti alabileceği tek merkez olarak öne çıkıyor. Mevcut kamyonların takasa verilerek yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olunabileceği gibi, takaslı veya takas olmaksızın ikinci el bir kamyona sahip olunabiliniyor, garanti, finansman ve kasko hizmetleri seçeneklerinden faydalanabiliniyor. ■

Nisan Programı

6 Nisan Tekirdağ 
7 Nisan İstanbul
8 Nisan Kocaeli
9 Nisan Sakarya
10 Nisan Bursa
13 Nisan Ankara
14 Nisan Eskişehir 
15 Nisan Konya
16 Nisan Aksaray
17 Nisan Kayseri

Mayıs Programı

4 Mayıs Balıkesir
5 Mayıs İzmir
6 Mayıs Aydın
7 Mayıs Denizli
8 Mayıs Uşak
11 Mayıs Mersin
12 Mayıs Adana
13 Mayıs Hatay
14 Mayıs Gaziantep
15 Mayıs Diyarbakır

Haziran Programı

1 Haziran  Zonguldak
2 Haziran  Çorum
3 Haziran  Samsun
4 Haziran  Trabzon
5 Haziran  Artvin
8 Haziran  Ağrı
9 Haziran  Erzurum
10 Haziran  Erzincan
11 Haziran  Malatya
12 Haziran  Elazığ

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159