Volkswagen İstanbullu turizm taşımacılarıyla buluştu

banner113

Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı Volkswagen Ticari Araçlar, 10+1 Crafter Premium ile 9+1 Caravelle araçları İstanbullu turizm taşımacılarına tanıttı.

banner114
TAŞITLAR 04.05.2015, 15:16 04.05.2015, 15:36 Taşıma Dünyası
Volkswagen İstanbullu turizm taşımacılarıyla buluştu
29 Nisan Çarşamba günü, Feriye Lokantası’nda düzenlenen etkinliğe Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüz ile çok sayıda turizm taşımacı firma sahibi katıldı. Volkswagen Ticari Araçlar Satış Müdürü Taner Kozlan, satış ekibi ve bayi yetkilileri taşımacılara araçlarla ilgili bilgileri aktardılar. 

Bundan sonraki durak Ankara 

Yeni VIP Crafter Premium araçlarla ilgili Taşıma Dünyası’na bilgiler veren Taner Kozlan, tanıtım organizasyonun dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi: “Antalya, Bodrum, İzmir’de gerçekleştirilen organizasyonun dördüncüsünü İstanbul’da gerçekleştirdik. Bundan sonraki durağımız Ankara olacak.”

VIP donanımlı değer kaybetmiyor

Taşımacıların, VIP donanım konusunda ihtiyaçlarını gözlemleyerek, onların beklentilerine en uygun aracı pazara sunmayı hedeflediklerini belirten Kozlan, “Pazarda bu şekilde fabrikasyon şekilde VIP bir araç yok. Taşımacılar bu tür bir araca ihtiyaç duyduklarında piyasada farklı üstyapı çözümleri sunan şirketlerle çözüm bulma arayışına giriyorlar. Bu da zaman zaman farlı maliyet boyutları ortaya çıkarıyor. 20 bin liraya da, 100 bin liraya da VIP araç yaptırmak mümkün. Ancak ikinci el tarafına gelindiğinde ise işte, bunu yönetmek çok zor hale gelebiliyor. Biz iş ortağımız olarak gördüğümüz taşımacı dostlarımıza, ikinci elde sorun yaşamayacakları, değer kaybı olmayacak bir ürün sunmak istedik. Onlara bu tür bir aracı sunarken finansman ihtiyaçlarını da çözmüş oluyoruz. Bugün müşterinin üstyapıyı kredilendirme şansı yok. Müşterimize sunduğumuz bu araçlarla, VIP donanım satış bedelinin içine dahil olduğu için, fiyatın yüzde 90’ına kadar kredilendirme şansını elde ediyorlar. Bu da müşteri için iyi bir finansal opsiyon seçeneği yaratıyor. Hem hazır aracı bulabilmek hem finansal opsiyon seçeneği ile alabilmek hem de standart bir fiyat listesi olan bir aracı olmanın verdiği rahatlıkla ikinci el değer kaybının düşük olması, bu ürünlere müşterinin biz de sıcak bakacağı umudunu yaratıyor” dedi.  

Geri dönüşler çok olumlu

Araçlara yönelik müşterilerden gelen taleplerin çok olumlu olduğunu ifade eden Taner Kozlan, “Hem ürün geliştirme, hem ilişki yönetimi anlamında gerçekten çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Ürünleri geliştirebileceğimiz noktaları tespit ediyoruz. Önemli olan onların ihtiyaçlarına yakın ürünler çıkarabilmek. Onlarla birlikte ortak paydayı yakalamaya çalışıyoruz. Tabii ki bazı şeyler yapılabilir, bazı şeyler yapılamaz noktada ama biz yapılabilir noktalarda müşteriye yakın olmak istiyoruz. Bu ürünleri orijinal siyah ve gümüş renklerde getirtiyoruz. Aliminyum alaşımlı jantından, orijinal karartmalı camlarına kadar hepsi standart. Burada önemli olan müşteriye ürünü ulaşılabilir bir fiyatla sunmak. Stratejilerimiz bunun üzerine kurulu. Marka olarak onların yanında olduğunuzu hissettirebilmek çok önemli. Biz bunu sadece ürün fiyatları ile yapmıyoruz, servis kampanyalarımız da var. Sadece satarken değil sattıktan sonra da onların yanlarında olmaya çalışıyoruz. VDF’nin kurulduğu günden bu yana bize çok büyük katkısı var. Satışlarımızın yüzde 50’sini ticari araçta VDF finanse ediyor, Avrupa ortalamalarının çok üstünde bir oran. Çok iyi bir işbirliği içinde çalışıyoruz” dedi. ■ 










Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159