Plastnak Schmitz Cargobull treyler yatırımı yaptı

banner113

Schmitz Cargobull Adapazarı tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde, İstanbul merkezli Plastnak Nakliyat’a 6 adet Mega Varios model, rulo taşıma havuzlu, Daimler ve içecek taşıma sertifikalı semi-treyler teslim edildi.

banner114
ÜSTYAPI 30.06.2017, 13:07 30.06.2017, 13:16 Taşıma Dünyası
Plastnak Schmitz Cargobull treyler yatırımı yaptı
Türkiye fabrikasını iki ay önce faaliyete sokan Alman Schmitz Cargobull teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor. Adapazarı tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde, 21 senedir taşımacılık faaliyetlerini sürdüren İstanbul merkezli Plastnak Nakliyat’a 6 adet Mega Varios model, rulo taşıma havuzlu, Daimler ve içecek taşıma sertifikalı semi-treyler teslim edildi. 

Teslimat törenine Plastnak Nakliyat adına firma sahipleri Fevzi Çakmak ve Emir Çakmak katılırken, Schmitz Cargobull adına Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan ve Satış Müdürü Rüştü Çoruh katıldılar. 

Fevzi Çakmak "50 adetlik filomuzla daha önce Schmitz ile hiç çalışamamıştık. Yeni yatırımımızda satın aldığımız semi-treylerler standarttan farklı olarak rulo taşıma havuzlu olduğu için böyle özel bir ürün satın alırken Schmitz Cargobull ile çalışmayı tercih ettik. Schmitz'in standart olarak sunduğu galvaniz kaplama şasi sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi tercihimizdeki diğer önemli etkendir" dedi.

Satış Müdürü Rüştü Çoruh, Plastnak’a teslim ettikleri rulo taşıma havuzlu semi-treylerlerin özel bir mühendisliğin ürünü olduğunu vurgulayarak, “İş ortağımıza Mavi Fil'ler hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159