TIRSAN, Yeni Kamyon Damper görücüye çıkardı

banner113

1977’den bu yana Türkiye treyler sektöründe 37 yıldır lider olan Tırsan, inşaat sektörüne yönelik Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracını müşterilerinden gelen taleplere ve sahadan edindiği deneyimlere dayanarak hayata geçirdi.

banner114
ÜSTYAPI 11.06.2015, 11:51 11.06.2015, 12:02 Taşıma Dünyası
TIRSAN, Yeni Kamyon Damper görücüye çıkardı
1977’den bu yana Türkiye treyler sektöründe 37 yıldır lider olan Tırsan, inşaat sektörüne yönelik Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracını müşterilerinden gelen taleplere ve sahadan edindiği deneyimlere dayanarak hayata geçirdi.

Tüm zorlu yol koşullarına uygun olarak tasarlanan Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, Mercedes AXOR 4140 ve Ford CARGO 4136 D modelleri ile mükemmel uyumu yakaladı.
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, fark yaratacak yeni tasarımı ve donanımları ile 10 Haziran Çarşamba günü Tırsan Adapazarı Fabrikasında yapılan basın lansmanı ile sektöre tanıtıldı.
Basın lansmanı, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız, Pazarlama ve Ürün Yönetimi Koordinatörü Volkan Oflaz, Ürün Geliştirme Müdürü, Yasemin Uzçakar ve Ürün

Sorumlusu Ozan Sinal’ın katılımı ile gerçekleşti.
Etkinlikte, Pazarlama ve Ürün Yönetimi Koordinatörü Volkan Oflaz Tırsan’ın yeni projeleri, hedefleri ve Tırsan Rusya Tula fabrikasındaki üretim gücü ile ilgili detaylı bilgiler verirken, Ürün Sorumlusu Ozan Sinal’ yaptığı sunumda, Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracının öne çıkan özelliklerini sektör basını ile paylaşarak, basının sorularını cevapladı.

Tırsan Müşterileri Her Daim Rakiplerinden Bir Adım Önde
Taşımacılık sektörünün her aşamasında müşterilerine ve pazara yön veren Tırsan, Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper ile inşaat sektöründe de müşterilerini, rakiplerinden bir adım öne taşımaya devam ediyor. 

Üretim gücüyle Türkiye treyler sektöründe rakipsiz olan Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçlarını, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde, sahip olduğu mühendislik tecrübesi ve uzman kadrosu ile pazarın beklentilerini en üst seviyede karşılamaktadır.

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper İşinizi Kolaylaştırıp Yükünüzü Hafifletir
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper güçlendirilmiş hidrolik silindir yapısı, patentli üst yapı tasarımı, şasi ve üst yapısında kullanılan yüksek mukavemetli çelik yapı sayesinde müşterilerine daha uzun ömürlü kullanım avantajı sunarak, bakım masrafını en aza indirir.

Body fix ve patentli muavin şasi yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, mükemmel kamyon ve üstyapı uyumu sayesinde, en zorlu çalışma koşullarında ve keskin virajlarda aracın savrulmaya bağlı olarak devrilmesini önler.

Eğimli Üst Yapı Tasarımı İle Hızlı Aktarım
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper eğimli üst yapı tasarımı ile müşterisinin taşıdığı her çeşit yükün kolay ve hızlı akmasını sağlarken, güçlendirilmiş üst kemer dizaynı ile dolum işlemleri sırasında yaşanabilecek darbelere karşı küvet yapısına ekstra dayanıklılık sağlamaktadır.

Patentli Arka Kapak Dizaynı İle Güvenli Aktarım İmkanı
Sahip olduğu hareketli döner mafsallı arka kapak dizaynı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper yükün güvenli şekilde akmasını ve aktarım sırasında doğabilecek hasarlara karşı arka yapısını korumaktadır. Bununla birlikte, güçlendirilmiş ve patentli arka kapak konstrüksiyonu ile kapağın ve kapak hidrolik sisteminin yanal darbelere karşı korunmasını ve en yüksek mukavemeti göstermesini sağlarken, altıgen kilit tasarımı, yükün seyir halindeyken güvenli şekilde muhafaza edilmesi avantajını sunmaktadır.

Üstün Şasi ve Küvet Çelik Yapı
Yüksek mukavemetli çelikten oluşan şasi ve küvet yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, tüm yük koşullarında en yüksek darbe dayanımı ve yük performansını sağlamakta, müşterilerine daha uzun kullanım ömrü sunmaktadır.

Özel Hidrolik Sistemi ile Yakıt Tasarrufu Sağlar
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, minimum 50 ton kaldırma kapasiteli hidrolik sistemi ile müşterilerine aktarım işlemlerinde üstün güvenlik ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159