Alcoa ürün portföyü genişledi

banner113

Alcoa® Alüminyum jantları ürün portföyünün Dura-Bright®/Dura-Flange®yüzey işlemelerine sahip dövme alüminyum jantlarla genişlediğini duyurdu.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 16.08.2017, 15:06 16.08.2017, 15:10 Taşıma Dünyası
Alcoa ürün portföyü genişledi

 Yeni yüzey işleme; jant flanşının aşınmasına karşı daha fazla koruma sağlamakta, jantın kullanım ömrünü iki katına çıkarmakta ve aynı zamanda düşük bakım maliyetini korumaya devam etmektedir: Müşteri filolarında yapılan kapsamlı cila testlerine göre, jantlarda 240.000 kilometrenin ardından dahi jant flanşı aşınmasına dair hiçbir belirti tespit edilmemiştir. Yeni yüzey işleme sayesinde, yüzlerce yıkamanın ardından son derece parlak, yüksek kaliteli görünümkorunmaya devam etmektedir ve böylece bakım maliyetleri azalmaktadır.

Arconic Wheel Products Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü István Katus: "Arconic, Dura-Bright®/Dura-Flange yüzey işlemesinde kanıtlanmış ve test edilmiş iki yeniliği bir araya getirmiştir. Yeni yüzey işlemesi ile diğer tüm Alcoa Wheels jantları gibi filoların taşıma kapasitesini arttıran yakıt ve bakım maliyetleriniazaltmaya imkan veren,birinci sınıf, son derece parlak görünümünü koruyan bir jant ortaya çıkmıştır. Bu durum Arconic'in kazanırken müşterilerimizinde kazanmasına nasıl yardımcı olduğunun harika bir örneğidir." şeklinde ifade etmiştir.

Dura-Bright®/Dura-Flange işlemeli Alcoa Alüminyum Jantları, tomrukçuluk filoları, şehir otobüsü filoları ve şehir otobüsü operatörleri için ideal çözümdür: bu araçların yükü sürekli değiştiğinden flanşlar daha fazla aşınıp yıpranmaktadır ve bu nedenle düşük bakım özellikleri daha da faydalı olmaktadır. Yeni Dura-Bright®/Dura-Flange Alcoa alüminyum jantları distribütörlerden temin edilebilir.

Tüm Alcoa Wheels jantları tamamen dövme tek parça alüminyumdan yapılır; dolayısıyla çelik jantlardan %47 daha hafif ve beş kat daha güçlü olduğundan taşıma kapasitesini ve yakıt tasarrufunu artırmaktadır.Daha fazla bilgi için lütfen www.alcoawheelseurope.com adresini ziyaret edin veya Facebook'ta Alcoa Wheels Europe'a ulaşın: facebook.com/alcoawheelseurope.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159