Arslan Nakliyat’ın filosu Michelin güvencesinde

Michelin, Ege bölgesi’nin lider lojistik şirketlerinden Arslan Nakliyat ile gerçekleştirdiği iş birliğini imza töreniyle duyurdu. Bu sayede 180 araçlık filonun lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımı Michelin’den sorulacak.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 26.04.2019, 14:00 26.04.2019, 14:06 Taşıma Dünyası
Arslan Nakliyat’ın filosu Michelin güvencesinde
Profesyonel taşımacılık anlayışı ile Avrupa ve Balkan ülkelerinde ihracat, ithalat ve transit uluslararası karayolu taşımacılığı hizmeti sunan Arslan Nakliyat, 180 araçlık filosu için Michelin ile işbirliği anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında Michelin, Aslan Nakliyat’ın araç filosunun lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını sağlayacak.
 
Yeni işbirliği kapsamında Arslan Nakliyat’ın 180 araçlık filosu, Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Dünyanın lider lastik üreticilerinden Michelin, Arslan Nakliyat için özel olarak tasarlanan lastik yönetim modeliyle; filolarının elverişliliğini optimize ederken, kolaylaşan lastik yönetimine ek olarak sağladığı bakım ve tam güvenlikle de operasyonel maliyetleri de düşürmüş olacak.
 
“360 derece desteğimiz büyük avantaj sağlayacak”
Arslan Nakliyat genel merkezinde yapılan imza törenine; Arslan Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Sevdiye Arslanoğlu, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Sevda Şimşek, İş Geliştirme müdürü Yıldırım Deveci ile Michelin’den Michelin Binek ve Ticari Ürün Grupları Satış Direktörü Sertan Akçagöz ve Michelin Solutions Ülke Müdürü Ali Yalçın katıldı. Törende konuşan Michelin Binek ve Ticari Ürün Grupları Satış Direktörü Sertan Akçagöz “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede devam eden Michelin Solutions hizmetlerimizi Ege bölgesin’de lojistik sektörüne yön veren lider şirketlerden Arslan Nakliyat ile sürdürmekten gurur duyuyoruz. Yapılan anlaşma kapsamında Arslan Nakliyat’a 360 derece hizmet vereceğiz. Eminim ki Michelin olarak teknolojik ve yenilikçi duruşumuz işbirliğimiz süresince çok büyük avantajlar sağlayacak” dedi.
 
“Filomuzun verimliliği ve güvenliği için Michelin diyoruz”
Arslan Nakliyat’ın modern filosu ile güven ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuğunu belirten Arslan Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Sevdiye Arslanoğlu ise törende yaptığı konuşmada, “Arslan Nakliyat olarak modern filomuzla güven ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Filomuzla, müşterilerimizin ürünlerini istedikleri yere, istedikleri zamanda, sağlam ve güvenli bir şekilde teslim ediyoruz. Bunu da en uygun maliyetle ve en uygun sürede gerçekleştiriyoruz. Tüm bu kaliteli hizmet sunarken, verimliliğimizi korumak da bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Michelin ile yaptığımız bu anlaşmanın karşılıklı fayda sağlayarak, bugüne kadar sürdürdüğümüz kaliteli hizmet anlayışımızı destekleyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple yaptığımız iş birliğimizin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.
 
“Maliyet düşüyor, güvenlik artıyor”
Michelin Solutions Ülke Müdürü Ali Yalçın ise, “Michelin Solutions ekibi olarak sunduğumuz yol yardımı, lastik bakımı – denetimi hizmetlerimiz, yakıt tasarruflu lastiklerimiz sayesinde filolar çevreye duyarlı şekilde güvenli ulaşım sağlamaya devam edecek. Operasyonel mükemmellik sağlamaya odaklanan Michelin Solutions ekibi, filonun işlerini kolaylaştıracak ve filo kaynaklarını optimize ederek operasyonel maliyetleri düşürecek, tam güvenlik sağlayacak. Yakıt tasarrufu için tasarlanan lastiklerimiz sayesinde, en çevreci çözümleri de sunuyoruz. Böylece Arslan Nakliyat’ın verimliliğini artırırken diğer yandan da karbondioksit emisyonunu minimuma indireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159