Brisa Profleet Tırı, Ulusoy-Varan sürücülerine eğitim verdi

banner113

Brisa Profleet Tırı, Ulusoy-Varan firmasının sürücülerine ve personeline doğru beslenme alışkanlıkları ile eğitim verdi.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 16.07.2014, 14:44 16.07.2014, 15:49 Ekrem Özcan
Brisa Profleet Tırı, Ulusoy-Varan sürücülerine eğitim verdi
Brisa Profleet Tırı, Ulusoy-Varan firmasının sürücülerine ve personeline doğru beslenme alışkanlıkları ile eğitim verdi. Ulusoy kaptanları ve personeli Profleet Tırını ziyaret ederek doğru beslenme alışkanlıkları ile ilgili bilgiler aldı. Sürücü sağlığının araç kadar önemli olduğu, sürücü ile aracın trafikte ayrılmaz bir bütün olduğunun belirtildiği eğitimde, sürücünün doğru beslenmesinin trafik güvenliği açısından önemli olduğu vurgulandı. Uzun yol şoförlerinin düzenli beslenmelerinin gerektiği ifade edildi. Ulusoy Genel Koordinatörü Mustafa Yıldırım da Profleet Tırı’nı ziyaret ederek bilgiler aldı.

Brisa Servis Projeleri Yöneticisi Tuğrul Karadeniz, Ulusoy- Varan’ın 6 yıldır lastik yönetimini yaptıklarını 3 gün süren etkinlikte de firma sürücülerine ve personeline düzenli beslenme hakkında bilgiler verdiklerini dile getirdi. Karadeniz etkinliğin faydalı olacağını belirtti. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159