Brisa ve Autority Group işbirliğiyle birleşti

banner113

Brisa’nın iş zenginleştirme vizyonu ve Autority Group’un yaygın servis ağıyla araç sahiplerine yüksek kalitede ürün ve hizmetleri sunma vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen iş birliğiyle, Autority Group’un 200’ü aşkın Speedy ve Lastik Vs noktalarında Brisa ürünleri müşterilerle buluşuyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 09.08.2014, 13:48 11.08.2014, 11:38 Taşıma Dünyası
Brisa ve Autority Group işbirliğiyle birleşti
Brisa’nın iş zenginleştirme vizyonu ve Autority Group’un yaygın servis ağıyla araç sahiplerine yüksek kalitede ürün ve hizmetleri sunma vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen iş birliğiyle, Autority Group’un 200’ü aşkın Speedy ve Lastik Vs noktalarında Brisa ürünleri müşterilerle buluşuyor. 

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Hem Brisa hem de sektör için yeni bir kilometre taşı olacak bu işbirliğiyle ilgili pazardaki potansiyeli gerçekleştirmek adına önemli hedeflerimiz bulunuyor. Brisa olarak, bir yandan liderliğimizi korurken bir yandan da büyüyen bir pazarda payımızı artırmak için çalışıyoruz. Bu iddiamızla, araç sahipleri nerede lastiğe ihtiyaç duyuyorlarsa, bizim de orada olmamız gerekiyor. Mağazalarımızda kaliteli hizmet ve uzman servis ihtiyaçlarının sağlanması için de hayata geçirdiğimiz birçok yenilikçi çalışma ile birlikte Autority Group ile önemli bir adım atıyoruz. Bu işbirliği ile uzmanlık alanlarımızdaki tecrübemizi Autority Group markaları olan Speedy ve Lastik Vs noktalarına taşıyoruz. Bu işbirliğinin yıllık yüzde 10 civarında büyüyen bir sektörde iş hacmimizde yüzde 50 büyüme getireceğini öngörüyoruz” şeklinde konuştu. Bu iş birliği ile Brisa’nın Bridgestone, Lassa, Dayton, Energizer markalı ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki araç sahiplerine ulaştıracaklarını aktaran Bayman, Autority Group ve Brisa’nın kendi alanlarındaki tecrübelerini birleştirmesinin sektöre yeni bir soluk getireceğini savundu.

 “Full Servis” konsepti

Avrupa’da fast-fit sektörünün lideri olup, Türkiye’de de bu alandaki ilk marka olan Speedy’nin 26 noktası ile pazara yenilik getirirken, Lastik Vs ’nin 240 noktası ile de yaygın bir teşkilat ile araç sahiplerine ulaştıklarını aktaran Autority Group Ceo'su Gür Yalman, “Autority Group olarak 2003 yılından beri otomobil sektöründe hızlı araç bakım servisi, lastik satışı ve servisi, araç boya koruma ve detaylı temizlik, ikinci el araçlarda ekspertiz sistemlerinin sağlayıcısı olarak önemli bir oyuncuyuz. O günden bu yana pazara birçok marka kazandırdık. Speedy, Lastik Vs, Garanto, Speedy wash+wax ve son olarak Türkiye temsilciliğini aldığımız araç teknik bilgi sağlayıcısı Autodata markalarımız ile her zaman kaliteyi önceliğimize alarak müşterilerimize örnek bir hizmet sunmak için çalışıyoruz” dedi. 

Yalman, Brisa’yla hayata geçirdikleri işbirliğiyle hem pazardaki rekabette önemli bir rol üstleneceklerini hem de franchise ve bayiler bazında yapacakları yatırımlarla 45 ilde araç sahiplerine ulaşacaklarını ileri sürdü.
Bu işbirliğinin aynı zamanda fırsatları gerçekleştirmeyi sağlayacağını vurgulayan Yalman, “Bu işbirliği ile Speedy markamızla daha da güçlenerek orta vadede agresif bir büyüme öngörüyoruz, hedefimiz 2015 yılı sonunda 100 servis noktasına ulaşmak olacak. İşbirliğimiz, Avrupa’da yüzde 25 pazar payı olan fast-fit sektörünün Türkiye’de de bu seviyelerde bir pazar payına ulaşmasında rol oynayacak. Brisa ve Autority Group iş ortaklığı gelişme potansiyeli çok yüksek olan bu kanalda önemli bir rol oynayacak. ‘Full Servis’ konseptini Türkiye’de ilk uygulayan markayız, mekanik onarımların yanı sıra hasar onarımı alanına da gireceğiz” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159