Conti Hybrid HT3 Treyler Lastiğine ödül

banner113

Conti Hybrid HT3 üst üste elde ettiği tasarım ödülleriyle farkını ortaya koymaya devam ediyor. Hacimli yükler için özel olarak geliştirilen treyler lastiği iF Tasarım Ödülü’nden sonra ikinci tasarım ödülünü kazanarak başarısına başarı katıyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 27.04.2016, 16:10 27.04.2016, 16:29 Taşıma Dünyası
Conti Hybrid HT3 Treyler Lastiğine ödül
Continental'in yeni treyler lastiklerinden Conti Hybrid HT3 iF Tasarım Ödüllerinde elde ettiği başarısının ardından ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Conti Hybrid HT3, dünya çapında bilinen "Red Dot: En İyinin İyisi" tasarım ödülüne layık görüldü. Uluslararası Red Dot jürisi, benzersiz tasarım kalitesi ve çığır açan yapısıyla alçak profilli 445/45 R 19.5 ve 435/50 R 19.5 lastiklerini ürün tasarımı kategorisinde ödülle taçlandırdı. Böylece megaliner araçlarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen birinci sınıf Continental lastiği, en çok ödül kazanan treyler lastiklerinden biri oldu. Conti Hybrid HT3, şehirler arası ve uzun mesafe taşımacılığı yapan megaliner araçlar için yüksek kilometre performansı sağlarken, optimum yakıt verimliliği sunuyor.

Tüm dünyadan 14 uzmanın katıldığı bağımsız bir jüri tarafından inovasyon, teknik kalite, işlevsellik ve çevresel etki anlamında değerlendirilen Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 ve 435/50 R 19.5 lastikleri, yüksek kilometre performansı sunan araçlarda hizmetten ödün vermeden yakıt tasarrufu sağlamalarına yardımcı oluyor. Bu lastikler, düşük çaplarına rağmen yüksek yük kapasiteleri sayesinde özellikle uzun yol taşımacılığı yapan megaliner araçlar için uygun olup, alçak profilli lastiğin optimize edilmiş konturu "B" sınıfında AB yakıt verimliliği etiketiyle eşit oranda aşınma ve yüksek kilometre performansı sergiliyor. Bu birinci sınıf Continental lastiği, kaplama yapılabilen karkasıyla sürdürülebilir ve çevre dostu yük taşımacılığına katkıda bulunuyor. 

Yılda 17.000’in üzerinde başvuru alan Red Dot Tasarım Ödülü, dünya çapında en popüler tasarım yarışmalarından biri. Üstün ürün tasarımının dünya çapında en üst seviyede tanındığının bir göstergesi olan bu ödül, Kuzey Ren-Vestfalya merkezli Design Zentrum tarafından dağıtılıyor. Ödül kazanan ürünler, Red Dot Tasarım Yıllığında yer almanın yanı sıra Red Dot Tasarım Müzesinde de sergileniyor. 4 Temmuz 2016 tarihinde Essen Aalto Tiyatrosunda yapılacak resmi ödül töreniyle ödüller sahiplerini bulacak.


Constantin Batsch, EMEA Başkan Yardımcısı

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159