Continental 4x4 lastiklerini araç üreticileri onayladı

banner113

Continental’in SUV ve 4x4 model araçlar için ürettiği, Avrupa'nın önde gelen araç üreticileri tarafından onaylanan ve 23 inç'e kadar çıkabilen farklı ebatlardaki yaz lastiği seçenekleri ile her koşulda yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 15.07.2014, 14:33 15.07.2014, 14:59 Ekrem Özcan
Continental 4x4 lastiklerini araç üreticileri onayladı

SUV ve 4x4 model bir araç sahibiyseniz ve aracınızla yolculuk yapmayı seviyorsanız, bu yaz yeni rotaları keşfederken zor arazi ve yol koşullarında dahi kendinizi konforlu ve güvende hissedeceksiniz. Continental’in SUV ve 4x4 model araçlar için ürettiği, Avrupa'nın önde gelen araç üreticileri tarafından onaylanan ve 23 inç'e kadar çıkabilen farklı ebatlardaki yaz lastiği seçenekleri ile her koşulda yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik tedarikçisi Continental’in, SUV ve 4x4 model araçlar için özel olarak ürettiği, her araca ve sürüş tarzına uyum sağlayacak şekilde geliştirilen yaz lastiği modelleri zorlu arazi ve yol koşullarında bile güven veriyor.

Audi, BMW, Land Rover, Mercedes, Porsche ve Volkswagen gibi markaların da arasında bulunduğu önde gelen 4x4, SUV ve crossover model araç üreticileri tarafından onaylanan Continental 4X4 ve SUV yaz lastik modelleri araç sahiplerine geniş bir yelpaze sunuyor. 16 ile 23 inç arasındaki ebatlardaki jantlarda kullanıma uygun asfalt lastikleri, 300 km/s'e kadar çıkabilen maksimum hız değerlerinde bile güvenli sürüşten taviz vermiyor.

Continental SUV ve 4x4 grubu araçlar için 16 inç’ten 23 inç ebadına ve yüzde 100 asfalttan, kademeli olarak asfalt/yol dışı (yüzde 80 asfalt + yüzde 20 yol dışı veya yüzde 50 asfalt + yüzde 50 yol dışı veya yüzde 20 asfalt + yüzde 80 yol dışı) segmentinde sürücülerin amaçları ve araçlarına uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu kriterler doğrultusunda geliştirilen ürünler sayesinde sürücüler hem amaçlarına uygun lastikle güvenli ve konforlu sürüş deneyimi yaşıyor hem de Continental lastiklerinin uzun hizmet ömrü sayesinde ekonomik bir seçim yapmış oluyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159