banner69

Mobilfix öğrencilere anlatıldı

banner113

Brisa Servis Projeleri Yöneticisi Tuğrul Karadeniz, Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu Öğrencilerine Sertrans Logistics’te Mobilfix'i anlattı.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 27.06.2014, 14:35 01.07.2014, 09:48 Ekrem Özcan
Mobilfix öğrencilere anlatıldı

Brisa; Mobilfix projesini,  İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu Öğrencilerine anlatmak için, Okulun Lojistik Kulüp Danışmanı Dr. Melis Ercan, Kulüp Başkanı Kenan Yalnız ve Sertrans Logistics yetkilileri ile birlikte  Sertrans Logistics firmasının  Hadımköy’de yeni yaptırdığı  Yeşil ve Modern lojistik merkezine bir gezi düzenledi.

Gezi, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerinin katkıları ile ve  İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu  Müdürü Prof. Dr. Eyüp Çetin’in Mobilfix hizmetinin öğrencileri anlatılması ricası üzerine 25 öğrenci ve Hocaları Meltem Akca’nın katılımı ile gerçekleşti. Bu etkinlik, okulunun çağdaş ve modern koşullarda bir eğitim tesisine kavuşmasının 10.yılı kutlamalarına da denk geldi.


Brisa Servis Projeleri Yöneticisi Tuğrul Karadeniz, firmayı tanıttı ve Mobilfix sunumu yaptı. Karadeniz, kaliteli ve donanımlı  bir  lastik servisinde bulunan bütün hizmetlere sahip olan Mobilfix tırının firmaların  en büyük  gideri olan yakıt tüketimine ve   ikinci büyük gider  olan lastik tüketimine olan faydalarını özellikle vurguladı. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159