Otomatik şanzıman artık start/stop fonksiyonlu

banner113

ZF EcoLife otomatik şanzımanı artık start/stop fonksiyonlu

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 27.10.2015, 13:34 27.10.2015, 13:39 Taşıma Dünyası
Otomatik şanzıman artık start/stop fonksiyonlu
ZF Friedrichshafen AG, midibüsler ve şehir içi ve şehirlerarası otobüsler için sunduğu geniş ürün gamını Busworld Kortrijik fuarında tanıttı. Yenilikler arasında start/stop fonksiyonu eklenerek yenilenen ZF-EcoLife şanzıman yer aldı. 

Konvansiyonel dizel şehir içi otobüslerde bu fonksiyon yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Aktarma organlarında ilave bir elektik motoru gerekmemesi maliyet ve kurulum alanı bakımından kazanç sağlıyor.  AVE 130 Elektroportal aksta yapılan yenilikler elektrik tahrikli otobüsler için uygun bir çözümdür. Teknoloji şirketi ürün gamı ile günümüz ve gelecekteki otobüs uygulamalarına yönelik taleplerin tümünü karşılıyor. Verimlilik, güvenlik ve otonom sürüş gibi otomotiv mega trendler ZF için sosyal ve politik uzun dönem faktörler olarak ve ayrıca yeni ürün geliştirirken sürücüler ve yolcular için konforu arttırmada önemli rol oynuyor. 

ZF Friedrichshafen AG Şehir içi ve Şehirlerarası Otobüsleri Aktarma Sistemleri Bölüm Başkanı Andreas Moser, “Ürünlerimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Fonksiyonel yenilikler, hafif tasarımlar veya tahrik sistemlerinin elektrikli hale getirilmesi bu süreçlerde önemli rol oynamaktadır” dedi.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159