OtoPratik Esenler Mağazası hizmette

banner113

Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünlerin bir arada sunulduğu OtoPratik mağazalar zincirinin 35’inci halkasını İstanbul Esenler’de hizmete açtı.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 23.06.2014, 15:14 23.06.2014, 15:19 Taşıma Dünyası
OtoPratik Esenler Mağazası hizmette

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği OtoPratik’lerin sayısını, Esenler’de açılan Tek Otomotiv OtoPratik mağazasıyla Türkiye genelinde 35’e, İstanbul’da ise 9’a çıkardı.

Açılış töreninde konuşan Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Brisa çatısı altında oluşturduğumuz OtoPratik’ler ile İstanbul, Ankara gibi büyük illerimizle beraber Anadolu’da da yaygınlaşma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Ortalama iki saat içinde bitirilen hızlı oto bakım hizmetleri verdiğimiz OtoPratik mağazaları, müşterilerimize araç bakımını en kolay, en kaliteli, en ekonomik ve hızlı şekilde sunmamızı sağlıyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmek yolunda bizim için önemli bir platform. Bu yolda işortaklarımızla beraber uzmanlaşıyor, iş zenginleştirme süreçlerine yön veriyor ve büyüyoruz”” ded.

Tek Otomotiv OtoPratik Genel Müdürü Halim Bölükbaş “Yeni mağazamızda, kaliteden taviz vermeyen iş anlayışımız doğrultusunda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız” dedi.


2014 yılında 4 yılı geride bırakan Brisa’nın iş ortağı olan Tek Otomotiv OtoPratik mağazası, toplam 750 m2 kapalı alanı içindeki 500 m2’lik servis alanında aynı anda 9 araca servis hizmeti verebiliyor.


OtoPratik çatısı altında ayrıca lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi,  klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159