Yeni Bridgestone Blizzak LM005 Kış Lastiği: Sınıfının Lideri

banner113

Brisa, üstün performans özelliklerine sahip yeni Bridgestone kış lastiği Blizzak LM005’i tanıttı. Bridgestone’un yeni kış lastiği Blizzak LM005, 20 bin otomobil sürücüsünün kış lastiklerine dair önceliklerini sorgulayan bir anket çalışması sonucuna göre geliştirildi.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 28.11.2019, 11:43 28.11.2019, 11:57 Taşıma Dünyası
Yeni Bridgestone Blizzak LM005 Kış Lastiği: Sınıfının Lideri
Zorlu kış mevsiminde şartlar ne olursa olsun yüksek performans ve emniyet sağlamak üzere geliştirilen kış lastiği Blizzak LM005, Türkiye pazarı için Brisa’nın İzmit fabrikasında üretiliyor. 

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, yeni Bridgestone Blizzak LM005 lastiği ile ürün portföyüne yeni bir ürün daha ekledi. 20 bin otomobil sürücüsünün kış lastiklerine dair önceliklerini sorgulayan bir anket sonucunda hayat bulan bu yeni kış lastiği ile sürücüler iklim şartlarına uygun şekilde ideal bir donanıma sahip oluyor. Blizzak LM005, sürücülerin beklenti ve ihtiyaçları ile paralel olarak lastiğin kış mevsimine ait yağmurlu, karlı ya da buzlu iklim şartlarında güvenlik ve araç hakimiyeti açısından bir denge, yüksek performans ve emniyet sunuyor.

Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, ″Sürücüler için kış mevsiminde farklı iklim koşullarında, lastiklerine güvenebilmek büyük önem taşıyor. Çünkü lastikler, araçların yol ile temas halinde olduğu tek ekipman. Bridgestone’un kapsamlı tüketici araştırmaları ve güçlü Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği yeni Blizzak LM005 de sürücülerin bu ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Kış şartlarında emniyetli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan yeni lastiğimiz, dayanıklılığının yanı sıra sürücülerin en çok zorlandıkları virajlı yollarda güçlü bir kontrol ve manevra kabiliyeti sağlıyor. Islak zeminde sürüş ve aniden önlerine bir şey çıkması durumunda fren performansıyla birlikte uzun ömürlü olması yönleriyle de sürücülerin beğenisini topluyor.    

Yeni Blizzak LM005’in bu üstün özelliklerini, bağımsız uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde de kanıtlaması oldukça mutluluk verici. Ürünümüzle sürücüler nezdinde çok önemli kriterlerde aldığımız en üst seviyedeki sonuçlar, yüksek kalitede, seçkin ürünler geliştirme ve üretme yetkinliğimizi bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu başarılarla beraber Bridgestone’un bu sene “Yılın Üreticisi” seçilmesi, markamıza güven oluşturduğumuzu da gösteriyor. Yüksek performanslı ürünler portföyümüzün daha da güçlenmesini sağlayan Blizzak LM005’in sürücülere tüm kış koşullarında ulaşmak istedikleri yere daha emniyetli bir şekilde ulaşmaları için yardımcı olduğunu kanıtlıyor″ dedi.

 
Etiket değerinde tüm ebat gamında ıslak zemin performansında A notunu elde edebilen ilk ve Türkiye’deki tek kış lastiği: Bridgestone Blizzak LM005

Bridgestone, Blizzak LM005 için yeni hamur bileşimi ile uyumlu iyileştirilmiş bir lastik sırtı tasarımı geliştirdi. Tasarımdaki yanal kılcal kanallar, lastiğin kar ve buzu daha iyi kavramasını sağlayarak, bu tür yüzeylerde denge ve frenleme kapasitesini artırıyor. Sırt deseni üzerindeki derin kanallar, suyu daha etkili bir şekilde tahliye etmekle beraber, karlı yolda sürüş sırasında karı hapsederek daha iyi bir kavrama oluşturuyor.

“Nano Pro-tech” isimli yüksek oranda silika içeren hamur karışımı ise ıslak yollarda ve kar üzerinde son derece yüksek performans özellikleri sağlıyor. Blizzak LM005 de bu bileşen sayesinde düşük sıcaklıklarda bile esnekliğini koruyarak kış mevsimine ait tüm şartlarda daha iyi bir çekiş gücü ve sabit performans özellikleri sergiliyor.

Bu özellikleri ile Blizzak LM005 TUV testleri sonucunda sınıfının en iyi ıslak zemin performansına sahip. Etiket değerinde tüm ebat gamında ıslak zemin performansı A notunu elde edebilen ilk kış lastiği. Ayrıca lastiğin patlasa da yol almasını sağlayan Driveguard teknolojisine sahip olması da LM005’i sektörde eşsiz bir konuma taşıyor.

Bridgestone kış lastikleri şu anda 138 farklı ebatta sunuluyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159