Anadolu Isuzu, Soma’nın çocuklarına moral verdi

banner113

Galatasaray ve Atletico Madrid karşılaşmasında Anadolu Isuzu, Soma’lı kazazede maden işçilerini ve ailelerini unutmadı.

banner114
YAŞAM 07.08.2014, 14:56 07.08.2014, 15:01 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu, Soma’nın çocuklarına moral verdi
Galatasaray ve Atletico Madrid, maden kazasında yaşamlarını yitiren Somalı işçi ailelerine yardım amacıyla düzenlenen özel maçta karşı karşıya geldi. Anadolu Isuzu, gerçekleştirilen maçta Soma’lı kazazede maden işçilerini ve ailelerini unutmadı.

Maden kazasında yaşamlarını yitiren Somalı işçi ailelerine yardım amacıyla düzenlenen özel maçta Galatasaray-Atletico Madrid ile karşı karşıya gelirken, maden işçileri ve kazada babalarını kaybeden işçi çocukları da unutulmadı.

Anadolu Isuzu, 6 Ağustos tarihinde İzmir Atatürk Standı’nda “Dostluk ve Soma’ya Yardım” için oynanan Galatasaray-Atletico Madrid maçına Soma’dan maden işçileri ve cocuklarından oluşan 90 kişilik bir grubu davetli olarak götürdü. Etkinlik öncesi Soma’daki acılı aileleri ziyaret eden Anadolu Isuzu yetkilileri, faciada babalarını kaybeden çocuklarla bir araya geldi. Yetkililer, özel otobüslerle İzmir’e getirilen çocuklarla birlikte öğle yemeği yiyip, İzmir turu yaptı. Çocuklar daha sonra Atatürk stadında soyunma odalarına inerek Galatasaraylı futbolcularla buluştu. Maç öncesinde sahaya inen çocuklar, Galatasaraylı futbolcuların yanı sıra Atletico Madrid oyuncuları ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Galatasaraylı taraftarların sıcak ilgisiyle karşılaşan çocuklar, oldukça heyecanlıydı.

Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz, "Soma'da yaşanan facia sonrası ailelere manevi destek vermek istedik. Güzel bir organizasyon ile hoşça vakit geçirmelerini sağlarsak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı. Maç heyecanı gözlerinden okunan 9 yaşındaki Asil Yanık ise, ilk defa canlı maç izleyeceğini belirterek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159